Friday, September 4, 2009

Tak Sihat.....

Salam...
Eynda batuk sejak Isnin lepas....pagi semalam dah start seram sejuk satu badan macam nak demam....malam tadi macam nak selsema pulak :-(
Sedang bersiap-siap utk ke klinik.
Harap2 takde yg serius.
Lebih merisaukan bila berita kematian ke73 pesakit H1N1 bukan dlm golongan berisiko.
Doakan eynda cepat sembuh ye kawan-kawan.
Thanks :-)

22 comments:

-iLLa- said...

kak eynda adam n hannah nk dpt adik yekk????

vee said...

Rajin2 mkn ubat ye...moga eynda cepat sembuh..InsyaAllah..

Ella said...

g check and makan ubat cepat2 ye eynda.
jgn tunggu lagi..

i ni pun batuk sekejap dtg, sekejap surut. tawakklah jelah.

cuma sbb tak de demam dah 2-3 bulan ni, so ok lg lah.

puasa ni lg lambat baik batuk.

Just Call Me Bitt said...

semoga cepat recover...makan banyak buah & minum banyak juice ;)

ratna said...

insya allah tak der apa2. demam biasa jer tu. cepat sembuh kayy..

I'M REAL!! said...

Semoga eynda cepat sembuh:)

JiEjAh_DeEn said...

cepat sembuh yer ..
saya pun baru lepas batuk last week. seksa batuk time puasa.
dugaan :D

ME said...

semoga cepat sembuh. musim pun tak menentu skrg, kejap panas sgt, kejap hujan lebat lak.

m@ said...

moga cepat sembuh kak..harap2 x de yg serius..
nanti ceritakan result checkup ya.

::i.e.r.a:: said...

eynda... minum air 100 plus..
Masa iera demam teruk harituh, nurse kat Hosp cakap, dia kata kalau rasa mcm nak demam minum air 100 plus nih... eynda cubanlah ek.. aper2 pun kena g clinic gak tau...iera doakan semoga x der aper2.. :)

ana n annur said...

moga cepat sembuh eynda?

ada good news kot eynda....:)

Adrina Adi said...

get well soon..

Lady of Leisure said...

lady doakan kak eynda cepat sembuh..
cuaca skrg tak brapa bagus kan kak..
hujan n mendung jer..
take care kak eynda..
:-)

M said...

get well soon ya eynda

Azmiezas said...

Semoga cepat sembuh yer!!..n jgn lupa makan ubat...

Real Woman said...

cepat gi klinik k...take care!

eynda said...

illa....erkkkk....takde la :-)



vee...thanks :-)



ella...eynda pun dah lama tak demam...tak ingat bila last eynda demam...batuk masa peknen menduga betul kan...eynda pernah laluinyer...seksa...kena papah perut hihi...



Bitt...thanks...akak takut nak makan buah...malam tu makan jambu batu lagi bertambah batuk akak...buah apa yg boleh makan ek...takut makan buah yg sejuk2 je...




ratna...insyaallah....thanks ye :-)




leena...tq :-)

eynda said...

jiejah...thanks...betoi...dugaan betul batuk time puasa ni sebab tak cukup air...



ME....thanks...teringat ahad lepas cuaca panas sangat...bila berbuka minum air berais...body terkejut kot...terus sakit tekak batuk2....




ma...dah pegi klinik tadi...thanks :-)



iera...thanks utk petua tu...eynda dah beli tadi...lepas berbuka dah minum :-)




neisya...tq...takde kot hihi...



Adrina....thanks ye :-)

eynda said...

Lady, M, Azmiezas, real woman...

Thanks yer :-)

nona said...

get well soon kak eynda!

IxoR@ said...

sis...

please take care ya...

get well soon k.

shabiela said...

harap2 xde yg serius..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails