Wednesday, August 12, 2009

Senangnyer Hidup....

Jemput makan :-)
Sejak Isnin eynda tak masak utk lunch....masak dinner je...
Sebab hero yg baru baik demam tu kemaruk nak makan yg sedap2 dan mahal :-p
Mama & Hannah tumpang makan le jawabnyer....
Ahad malam order dominos pizza....
Lunch isnin order nasi goreng cina (2 pack utk adam saje okey)
Lunch selasa mcd...
Lunch rabu pizza hut....
Setakat hari ni je kot adam yer....esok kembali ke dunia nyata hehe...
Hari2 order macam tu kayap la mama :-p

6 comments:

Lady of Leisure said...

haha same lah kita kak eynda, lady baru jer order dominoz aloha chicken thin crust with extra cheese.. ngan choc indulgence tadi...
mood untuk masak tak brapa nak ada la hari ni..

Softtouch [Hanim] said...

demand ooo adam...xpelahkan sis, dari dia xnak makan langsung...sian adam baru nk berselra balik..dia xsihatkan sblum nie..mama dia layan kan jer lah..:)

Azmiezas said...

pada pendapat kita lah yer...fast food ni x brapa elok sangat kalau di makan selalu...tp sbb dia demam ikut jer lah ye...sebenarnya kita x ajar anak2 kita amalkan fast food ni dari dia orang kecil lg..that's why dia orang x minta n kalau x di belikan pun x pe....

que_zul said...

tk per la eynda..klao demam tk mo makan, payah gak..time dia nk makan, kasi jer la apa yg tekak dia nk....

time sy demam pun, hubby offer tmpt makan yg best2..tp tekak org demam mana laa ada selera...

shabiela said...

bestnya mkn sedap2.. selera br nk naik.. lynkan ajer kan..

eynda said...

Lady...choc indulgence tu dah lama eynda teringin tapi tak beli2 pun ....mesti yummy kan:-)




Hanim...layan je...selalunyer baik dari sakit memang kita teringin makan macam2 kan...nak recover :-)




Azmiezas.....sekali sekala eynda rasa tak kisah...lagipun budak2 aktif takper....metabolisme masih tinggi....susah kalau ada anak yg picky eater...so layan je janji perut diaorg kenyang....:-)




Que...adam kalau demam memang tak makan apa...kejap je badan tinggal tulang...sebab tu eynda tak kisah dia nak makan apa pun lepas baik demam....kalau sakit mintak makan apa pun boleh kan tapi kita la tak berselera :-)




shabiela....layan je hehe...nak naikkan berat badan dia tu....18kg je tau....

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails