Wednesday, August 12, 2009

Online Tutorial....

Adam tak pegi sekolah hari ni...8am tadi eynda call pihak sekolah, cakap adam masih batuk so tak nak dia pegi sekolah...takut demam balik...lagipun takut budak lain berjangkit dari dia pulak....
Tak pegi sekolah tapi takleh enjoy2 haaa...
Kena belajar gak hikhik....
Pagi ni buat online tutorial...belajar maths & sains....
Petang nanti buat buku aktiviti pulak....
Sudah tertido sebab makan ubat batuk hehe....
Esok boleh pegi sekolah dah kot....

6 comments:

Softtouch [Hanim] said...

wa...bagus..xpegi sekolah pun kene blaja n ulangkaji sikit2 yer...bagus akak terapkan mcm tu...

que_zul said...

wah..tak pergi sekolah pun kena wat keje sekolah online jugak...
bagus la eynda ni....ibubapa turun padang ajar anak....
sekolah sy mengajo dulu, murid2nyer habis sekolah, cuti sekolah, maknanyer buku pun cuti...kekekeke

shabiela said...

moga esok adam dh baik.. tu pic adam yer.. gelap, x nmpk sgt..

eynda said...

Hanim...que....cuba buat yg terbaik utk anak-anak :-)





shabiela...ha'ah gambar adam...saje gelapkan hehe...

Anonymous said...

eynda..
apa laman web tutorial tu?
nk tahu boleh?

eynda said...

Anonymous....

ni linknyer : http://www.tuitionmall.com/

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails