Wednesday, August 12, 2009

Hannah & Kembarnyer.....

Malam tadi tetiba je Hannah suruh eynda pakaikan baju pink ni kat "Hanim".
Hepi sungguh dia tengok "Hanim" pakai baju tu...bertambah hepi la sebab hari ni eynda pakaikan dia baju sama dgn "Hanim" :-)
Ni la kawan baik Hannah kat rumah...
Masa beli dulu "Hanim" ni sama tinggi dgn Hannah....
"Hanim" jadi pasangan Hannah utk menari lagu2 Barbie :-)
Hannah sayang "Hanim"
Kalau sebut "so cute...so cute..." gini la posingnyer.....
Baru nak tengok kamera......
Nasib baik patung....kalau manusia habih tergeliat tangan tuh....
Nak buat apa lak tu??
Owwhhh...nak duduk sama-sama tengok tv :-)
** Nama "Hanim" diambik sempena nama cousin Hannah...1st time Hannah tengok patung ni dia dah sebut nama "Hanim". Sebab cousin dia tu kalau digandingkan ketiga-tiga mereka ni lebey kurang je iras rupa hehe...Hanim mesti baca entry aunty ni kan ;-)

35 comments:

mama idzareef said...

alahai cutenya anak dara ni main ngan hanim tu... byk betul doll hannah..

Dilla said...

hehehe so kiuttt.... aryana pun ader baju camtu... baju pinces katanyer...sikit2 pinces... ader satu g mesej tersirat n tersurat hannah tu....dia nak adikkk la tu...nak main dance2...hanim tu jer kiasan2 dia jer...nak bagitau mama dia....hihihi eynda apa lagik....

sweets said...

cute hanah n hanim...
si kakak tengok pixc ni tadi ,kebetulan dia pakai bj prinses,
terus ckp sama bj kakak ma!kwn kakak ni hehehe...

Ella said...

cute betul hannah ni,
comel sg2...

eynda..dia nak kawan tu.
cepat bg adik gegirl!

Softtouch [Hanim] said...

terkejut i tau nama hanim...persan sikit mula2 td..he he he

haahlah mcm hannah jer..dh lah putih..rambut pun mcm hannah jer..comel

Azmiezas said...

syoknye..ada baby girl n she's so cute...kita ada dua heros....n tunggu dr dulu lagi x de pun dapat girl...rasanya pas ni x de lagi lah kot.....dah tua...

dianaibrahimali said...

hannah so cute...........

Willie said...

Wah! Biar betul? Saiz patung tu hampir sama saiz dgn Hannah?

ratna said...

yess... mmg mcm kembar..

~ Shariz ~ said...

comeinya hannah :)

Layla said...

pandai hannah main....:-) rambut pun sama lak ngan 'hanim'....hehe...cute je...lepas ni mama hannah kena standby lak...hannah montana...high school musical....:-)

CintaKu Iman said...

eynda,cam twin laaa...ngan rambut cam hanna sooo cuteeeee....betullah eynda, hana tu nak hanim yang 'real' laaaa..palagi enyda cepat2 la bagi hanim kat hana tu....huhu

MAKCIK REHAN said...

Aisyah lak kalau pakai baju gini tak abih2 dok sebut tinkelbellll... jenuh ajar princess, tinkelbell jugak yg dia sebut

m@ said...

comeinyaa hannah...:)

Nana said...

sama sejibik...hahahha

pandai mama die touch up "hanim" menyerupai Hannah tute!!!

ibh said...

Alaaaa...cutenyer..anak patung sama cam hannah....Dah la tinggi lebih kurang jer..silap2 tgk dari belakang..memang org kata kembar..heee..heee

iNa said...

kiutnye main anak patung.. :)

que_zul said...

cute nyer hannah dan hanim..seyes ckp, hanim tu mcm hannah jugak..sib la dia patung...kekekke

shabiela said...

trkejut mula2 tgk gmbo 1st, x bc lg.. skali imbas nmpk cm kembar tol.. igt anak saper sama ngn hannah td.. scroll bwh br tau tu anak patung.. rmbut n baju pon sama.. nama pon iras dh.. cute jer.. he he..suka lah..

kak, hannah lak kias2 tu.. ari tu adam.. haa.... ape lg kak.. he he..

shabiela said...

kak, gmbo hannah syg hanim tu syahdunya... hu hu..

kimoblade said...

eynda..
so cute la hannah ni.. gebus kulitnya.. satu lagi, eynda beli kat mana doll tu? Mmg nampak sebijik cam kenbar hannah..

Lady of Leisure said...

comel betul hannah ni.. macam anak patung..
kalau masa sama tinggi ngan patung tu mesti bebetul nampak cam kembar kan.. hehe.. rambut sama, kulit pun sama..

Fariza said...

cutenye anak u...mcm anak patung tu.....seram jugak ada anak patung mcm budak kecik...ai nih mmg penakut skit..heheh

Mia-Ina said...

ngam la hannah dgn hanim...cute nya....anak eynda ni...hehe...cute dlm gambar..klu real...cubit dh pipi dia..haha

eynda said...

Fizz...thanks :-)



Kak dilla...bagi dia main dgn Hanim tu dulu la :-p



sweets...ha'ah geng la diaorg :-)



Ella.....kalau bagi gegirl nanti adam request boboy pulak :-D

eynda said...

Hanim.....patut bangga sebab hannah kenal nama Hanim hehe.....



Azmiezas...belum terlambat utk mencuba kot..mana tau lepas ni dapat girl ;-)



diana...thanks :-)




willie....kenapa?? tak percaya?? hehe...

eynda said...

Ratna.....dulu lagi macam kembar :-D




Shariz....tq....




Layla....hhmmm...lepas ni jenuh la mama layan hal2 gegirl nih :-)



Nanie....takpe la main dgn patung dulu :-D

eynda said...

MR....aisyah minat tinkerbell kot....hannah pun pakai baju tu dia sebut barbie....sebab kaler pink hehe...





Ma...thanks :-)




Nana.....hehe...dua2 bersiap serupa kan :-D




ibh...masa sama tinggi dulu lagi nampak lebey kurang :-)

eynda said...

Ina...thanks :-)




Que....nasib baik patung...ok la kan boleh hannah buat kawan...




shabiela.....sorang mintak girl sorang mintak boy jenuh la akak hihi.....dia memang sayang kat hanim tu ..tu yg nampak syahdu kot :-)




kimo...eynda beli kat toys r us....

eynda said...

Lady....rambut memang sama...hari tu gunting skit rambut hannah yg tersimpul, letak kat rambut patung tu....suruh hubby cari mana rambut hannah...memang dia tak jumpa! Kaler & style sama hehehe



Fariza....masa mula2 beli dulu sellau gak melatah...kekadang ingat hannah masuk dlm box mainan...kekadang ingat hannah terlentang atas lantai hehe...sekarang dah biasa :-)




Mia...kalau jumpa boleh la cubit pipi dia...kalau dia nangis mia belanja ice cream paddle pop rainbow ek...sebab itu ice cream barbie konon2 :-p

eenaimanina said...

comel sungguh hannah ni...geram...rambut sama macam my doter...ehehhe

Just Call Me Bitt said...

OMG sebijik jek...hehehee...bestnya ade teman yg same2 cute

adha said...

alah2 comelnya ada member.. rambut sama kaler.. bj sama .. so kute la budk2 skrg ni...

**x terkjor entry kak eynda ni.. heheheh

shabiela said...

kak, wat kembar lelaki sorg pompuan sorg.. atau akak kena peknen 2 kali lg.. he he..

eynda said...

eenaimanina......thanks :-) Teringin nak tengok ur doter :-)




Bitt...sebijik kan hehe...ayah dia tengok mesti selalu cakap..."kesiannnn takde kawan...kawan dgn patung.." :-p




shabiela...waahh...2 pun dah semput...hehe...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails