Thursday, August 6, 2009

Salam...

Morning semua...
2-3 hari ni takde apa nak update kat blog rasanyer...
Penat jari jemari menaip entry holiday tak habis lagi....
Penat perah otak nak buat karangan holiday tak habis lagi...
So eynda nak rehat jap...jalan-jalan blog kawan-kawan la pulak...
Korang buat entry banyak2 yer...eynda nak melawat ni hehe...
Pas tu nak lepak2 kat facebook....main kuiz :-p
Tapi mana tau tetiba ada ilham datang.....konfirm eynda buat entry hari ni jugak :-D
regards,

13 comments:

kimoblade said...

eynda..
ada facebook yer,
meh address..nanti kimo add eynda..

iNa said...

slmt berehat kak eynda..
hihiihi.... :)

Softtouch [Hanim] said...

jgn lupe singah blog sy...wah...he he he

neisya said...

sunyi la tak baca blog eynda...jangan rehat lama2 sgt tau..!!

shabiela said...

patut sha bukak xde n3 trbaru.. buat la kak n3, rindu.. he he..

::i.e.r.a:: said...

eynda..
apa fecebook add eynda..nanti bley iera add kan..actually harituh dah taip nama eynda tp x kuar la..

azmiezas said...

macam x caye jer...enynda x de ape nak entry....selalunya eynda paling banyak ideas........

Willie said...

Cerite ler something. Hehhee

Just Call Me Bitt said...

huh penatkan sebenarnya teringat masa taip entry medan aritu..hehehe sampai kering kepala otak dibuatnya...

Lady of Leisure said...

tak penah ada fesbuk, fresnter dsb.. hehe..
best ek fesbu kak eynda?
lady layan blog jer..
kadang2 kering gak idea..

Mia-Ina said...

nk add FB kak gak..hehe...ok..mlm ni lps buke pose...bc yasin..mia mai melawat blog akak gak

eynda said...

Kimo...eynda dah buat entry utk facebook :-)



Ina...tq...berehat tipu-tipu jek :-p


Hanim....of coz...semua kat bloglist tu akak try singgah :-)



Neisya...tetiba je rasa nak slow down skit hehe...tapi ada gak entry tuuuuu... :-p



Sha...akak try yer...ada entry tu tapi takde gambar la...sembang2 kosong jek :-D




iera...eynda dah buat entry utk facebook....ramai cari eynda tak jumpa...tau tak convent kita pun ada dlm facebook? Atau iera dah join lama dari eynda kekekek...maklum le eynda ni baru lagi dlm facebook :-p

eynda said...

Azmiezas.....eynda sendiri tak percaya :-p




Willie....eynda cuba ;-)



Bitt...haaa...sape yg ada pengalaman tu tau la kan...akak baca entry medan tu pun boleh rasa keletihan bitt... :-)



Lady....akak ada friendster...myspace...facebook....apa yg best...boleh kenal ramai kawan baru....macam kat blog jugak...cuma akak suka blog sebab akak boleh bercerita....luah apa yg ada dlm diri akak...yg lain2 tu macam simple2 je nak menulis pun...kalau facebook akak rajin main kuiz hehe...kekadang jumpa kawan lama kat sana...best jugak :-)



Mia dah add akak kan :-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails