Thursday, August 6, 2009

Dah edit Part 5

Haiii.....
Ada 2 orang kawan eynda tulis komen kat holiday @ genting part 5...diaorg kata banyak gambar tak nampak....
Eynda dah edit...nak mintak tolong view dah ok ke belum yer...
Sebab kat screen eynda ni semua entry ada gambar...takde masalah...
Thanks to anonymous & Que sebab inform eynda...
Kalau korang tak cakap, eynda ingat semua entry ok :-)
** Cakap takde entry padahal hari ni dah ada 2 entry eynda tulis kan kekekeke....

3 comments:

-iLLa- said...

pic yg akak buh sumer ok ajer..illa leh view ngn chanteksssnyaaa..

que_zul said...

tq eynda...dr aritu lg memang tak nampak gambo tu..ingatkan compt sy yg problm/ eynda dh delete gambo tu...

eynda said...

illa...lega akak :-)



Que...agaknyer ada jugak setengah orang yg takleh view kan...naper la agaknyer....

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails