Tuesday, August 18, 2009

Safari VS Firefox

Eynda tengah blogwalking menggunakan firefox...
Selama ni guna Safari....
Tapi lately banyak blog eynda takleh view....
Now hubby dah installkan firefox (macam le takleh download sendiri hikhik...)
Baru la boleh baca blog korang dgn aman...
Banyaknyer citer yg eynda dah tertinggal.....
Ok nak sambung jalan-jalan ..... :-)

11 comments:

Lady of Leisure said...

la.. patut lah dah lama tak nampak kat eynda datang umah lady hehe..

liana said...

patutlah ku pelik napelah agaknya eynda tak bleh view blog ekeke.. firefox the best walaupun muatan yg dibawa agak berat tp lebih senang nak guna ;-)

Willie said...

I see..patut lamer tak tengok u dlm blog i. Hehe

Azmiezas said...

Eynda...patut la diam jer....x berapa...aktif.....ok...
sekarang...jalan....jangan...x jalan.....he...he...

:: PU3'z :: said...

so nanti makin laju dan pantas laa menjelajah

Eynda,
nak tanya...tahu tak cam ner nak delete dr jd follower

damiqula said...

dami memang gune firefox dr dulu sebab best kekeke

eynda said...

Lady...tu la pasal hehe...ni baru tengah marathon... :-p



liana....ha'ah kan eynda selalu cakap takleh nak view sesetengah blog kan..geram betul....SAFARI ni tak mesra alam ler...ada setengah website lain pun takleh view....





willie.....yer....sekarang i dah boleh view ur blog :-)





azmiezas...yes..sedang marathon :-p




PU3...tengah buat ulangkaji entry kawan2 yg lepas hehe... try buat cam ni...

~ masuk dashboard
~ klik kat manage (belah kiri ada blogs i'm following)
~ klik setting...pilih "stop following this site"







Dami....akak guna SAFARI sebab hubby yg download....khas utk iMac kan...tapi tu la ada kekurangan jugak..last2 hubby download firefox...

Rinna said...

Owwh guna Safari..yer.. FireFox so far is the best browser..setakat ini.. :)

adha said...

eynda,
kita memang guna firefox sebb prevent popup.. hehehe
kat opis pun sama cam tu..

** kalau anak 2-3 org, mau pesta vitagen, ni sorg2 pun jd.. hahah pengsan.. mau jd tarzan mak dia ni

sheila said...

kite pun guna firefox gak..
IE xleh pakai...lembabssss

tp kengkadang bila nak masuk web gov..kene tukar IE blk..ishsssss

eynda said...

Rinna...so far guna firefox utk blog takde masalah dah :-)



adha...hahaha...nanti dgn mak dia sekali berpesta dlm air vitagen :-p




sheila....kena tukar2 jugak ek...tak semua mesra alam kan :-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails