Wednesday, August 19, 2009

Saya Tak Bersalah.....

Anak saya selama ni duduk kat rumah teramatlah comel.....
Pakai baju bersih...baju pink ala-ala barbie....
Rambut disikat rapi....
Hari-hari saya bilang dekat dia...."so cute!"
Tetapi hari ni....
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
Saya tak perasan sungguh keadaan dia begini...
Kerana saya berada di dapur...sedang memasak....
Sedar-sedar dia sudah tertidur dgn keadaan begini...
Sebelah tangan sedang memegang roti coklat gardenia....
Nak tergelak pun ada...kesian pun ada kekekekeke....
Cian Hannah....eynda tak tau cemana krim coklat tu sampai penuh muka dia...dia buat losyen kot :-p
Nak gerakkan dia kesian...biar dia tido je...bila terjaga melalak la dia sebab rasa berminyak muka...tu tak tunjuk lagi muka dia kat cermin....konfirm melalak sampai pecah cermin kekekek.....
Terus eynda mandikan hannah....dah bersih :-)

24 comments:

Ms AiReEn MoHd said...

alalalal atomey hannah...tomot nye..sian die eynda...suwitt jerk terkulai tido same roti gardenia tuh...sebaik gardenia bread tak wat ontes kalau tak lil hannah sure leh jd winner....hikhik...

Azmiezas said...

Laa...cutenya...Hannah cam tu...kita pun nak tergelak tengok...tapi still cute......

agaknya...apa lah yg... mamanya masak ye....sampai Hannah jd cam tu.....

ratna said...

kah kah.. rasanya betul la dia jadikan coklat tu as a losyen pelembab muka.

sheila said...

hannah pun nak jugak pakai chocolate mask...

KINHA said...

Hi!
Your blog is very intersting and the photos are beautiful.I'd like you visit my blog and I'll be happy with you to follow me on GOOGLE FRIEND CONNECT,then I'll follow you too.
http://amigadamoda.blogspot.com

I'M REAL!! said...

hihi....cian hannah.ain pulak pernah pegi lumurkan muka dia dgn nightcream leena:P...habes satu muka putih!

Ray said...

Kekekkekekee...adoi hai eynda...Awat lak princess tu boley tenyeh2 muka dia kat roti tu...Se baek tak kena harung dgn semut kann...:D

liana said...

kekeke.. penat punya pasal..tido jelah walaupon muka dah penuh coklat

comey_lote said...

masih memten "so cute" hihihi

Topsy-Turvy Mum said...

takper sekali sekala...kalau me, sure tunjuk muka dia kat cermin kasi mengelupur kejap..hihihi

hannah comot2 maintain cute !!

~ Shariz ~ said...

hehehe....kut dia nak buat losyen muka la tu...nasib baik dia tak tgk muka dia camtu...for sure melalak punya...hehehe

p/s: simpan gambar tu, kenangan tunjuk kat dia bila besar nanti...hehehe

Softtouch [Hanim] said...

alahai comelnya hannah..notty2 comel...

shabiela said...

igtkan main aper smpai muka jd cmtu.. he he.. yg xthn leh trtdo lam keadaan gitu.. ha ha.. sama ngn amalin, suka sapu cream biskut kt muka.. diorg igt losyen muka kot..

ArELeEz said...

alaalaaa.. comeynye lah haii..! hiks.. krim coklat tu hannah wat masker kot! he3..

que_zul said...

walaupun comot, tetap comel...

eynda said...

Eryn...rugi gardenia tak buat contest kan...(eynda ni tak pernah masukkan anak2 dlm contest apa-apa...tak reti hehe)



Azmiezas......mama dia masak biasa2 utk dinner je....hehe...



ratna...malam sebelum kejadian dia memang dok sapu baby lotion kat muka...tapi sikit2 jek.. :-p

eynda said...

sheila...ha'ah kecik2 dah pandai nak pakai mask hehe...



KINHA...you have a nice blog :-)




Leena.....hannah pun takleh nampak cream eynda...semua dia nak main...




Ray...sebelum ni dia pernah lumur kat tangan sampai jadi macam gloves paras siku kekekeke.....

eynda said...

Liana...ha'ah dia penat main sorang2 sampai tertido....eynda pun heran bila masa dia lumur krim coklat tu kat muka...sebab dia baru je mintak roti tu kat eynda hehe...




mrs....tq :-)





Rox....selalunyer eynda tunjuk muka dia kat cermin kalau dia pakai apa-apa...hari tu je tak...terus masuk bilik mandi hehe...




Shariz...memang simpan pun...dah besar nanti mesti dia tergelak :-D




Hanim...gitu la kalau takde kawan nak bermain...habis dia explore muka dgn krim roti hehe...

eynda said...

Shabiela....amalin pun sama ke? hehe....masa ni diaorg memang tengah explore benda2 baru kan :-D




Areleez...rasa2nyer gitu la...perangai girl kan...kecik2 dah nak melawa tapi tak bertempat hehe...



Que...thanks :-)

Nana said...

cute3...wpon comot gitu tetap menten cute...bagus3

Anonymous said...

hahahhaaa..kelakar plak tgk. mcmn boleh jadi mcm ni...

makin chubby tgk hananh ni...comel

-SR

Lady of Leisure said...

oh hannah walau sedikit comot tapi tetap comel seperti biasa..
:)

Ashikin said...

ahahahaha comel! apa yg dia buat sampai jd mcm tu ntah gaknya. xpela kak, nasib baik krim coklat bukan benda lain tau! adorable hannah!

m@ said...

cutenya picx ni..ralit main smpei tertdo'..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails