Tuesday, August 18, 2009

Muka Boring...

Anak dara ni takde mood masa keluar shopping ahad lepas....
Tengah mama & ayah sibuk pilih baju TER tengok aksi dia ni....
Memang over la tahap keboringan dia hehe....
Kita ambik gambar pun dia boleh buat tak layan jek...
Dia moody sebab mula2 nampak SPEEDY....mintak cd barbie tak dapat....
Pas tu setiap kali nampak menan yg kena letak duit 50 posen x 4 keping etc tu dia nak naik....suruh jalan...jalan... (nak suruh letak duit le tu) mama & ayah takde duit 50 posen ...ayah ada sekeping je...mana boleh jalan...
Melalakkkkk.....
Jenuh kami pusing kot lain kalau nampak menan tu semata-mata takmo hannah melalak nak naik...naik takpe tapi suruh jalan tu haru...tak cukup 50 posen....
Pas tu tak sempat nak shopping dia mintak macam2...nak mamee la...chipsmore la...fries la....kita cakap nanti nak kena cari...melalak sebab ingat org takmo beli kat dia...hhmmm...
Eynda cakap kat hubby...lengkali keluar kena ready semua utk dia...
Hubby jawab.."pompuaannn..."
Sabar je la.... :-p

13 comments:

Softtouch [Hanim] said...

he he he...ayat asben sis tu yg xboleh tahan tu.."pompuan"..he he he..monyok nye hana..budak2 kan kalu kemahuan xdituruti, mgamuk sakan lah dia..

Lady of Leisure said...

hehehe.. nasib baik hannah moody dia duk diam jer elok jer dalam tu kak eynda..
good girl..
:)

:: PU3'z :: said...

cian hannah
biasa laa mama klu shopping mesti lama tuu
:)

Nana said...

baiknye hannah wpun die moody tp still boleh dok diam. kalau irdina jgn harap la...confirm die memekak kat situ jugak. nak turun stroller la. iuwhh..tensen bile mengenangkan saat itu.

que_zul said...

boleh tahan lg tu kalo monyok duk diam...kalo anak sy, hmmm tak dapek la....kalo kuar jalan2, mesti ada bw air vitagen atau seangkatan dgn nyer dlm beg dia..

mama idzareef said...

hohoho..tang hubby jawap pompuann yang tak tahan tu..ekekkeke..sabo je la..

shabiela said...

amboi, masyamnya muka anak dara tu.. aib baik dia dok diam lam stroller.. kalo amalin.. hu hu..

Anonymous said...

salam eynda, hari tu yg eynda pegi SSF tu, branch yg mana?

eynda said...

Hanim...hehe...hubby akak cakap gitu slow je intonasinyer....macam tak berani nak cakap tapi nak jugak cakap hehe...




Lady...tu masa tak ngamuk....masa ngamuk melalak habih jadi tumpuan....




PU3...ye la kan...mama shopping 3 jam baru dapat sehelai baju :-p




Nana...hannah melalak tapi tak sampai nak turun stroller lagi...mama dia buat dunno jek :-D




Que...selalu prepare bekal makanan utk dia...kekadang tak bawak sebab senang cari...tapi kat one utama new wing macam susah nak cari makanan dia...mall besar penat pusing cari....



fizz....nasib baik la mood mamanyer ok...kalau tak habih la hubby sebab dia perli cam tu haha...



shabiela...ha'ah nasib baik la dia mengamuk pun masih nak duduk dlm stroller...kalau mahu didukung...jenuh...


Anonymous....eynda pegi kat bandar sri damansara :-)

Ms AiReEn MoHd said...

alala muker bored pun chumel la lil hannah tu....tak der hal muker bored pun baby...eynda ur baby so cute....i loike ur baby..

Mai said...

Ha..ha comel jer. I ada terserempak dgn U last sunday tu kat new wing one utama. Dalam hati I familiar muka U. Then I teringat I baca blog u.

eynda said...

eryn...thanks...bila2 free nanti kita jumpa2 boleh u tengok hannah depan mata :-)



Mai...ye ke?? Alahai...eynda segan kalau org nampak eynda tapi eynda tak perasan hehe...nampak kat area mana la tu kan... :-)

Mai said...

Eynda, U tak kenal I. I kenal U pun sebab selalu baca posting U kat forum cari. Tu yang nampak your blog kat signature tu. I suka baca blog U coz selalu cerita pasal your daughter.

Note: I tinggal kat Shah Alam jugak.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails