Tuesday, August 11, 2009

Dunia Hannah....

Pagi ni kemas2 rumah dapat satu idea....
Almari apa ni??
Actually sebelum ni penuh dgn mainan Hannah....
Dah rupa macam almari yg letak soft toys kat Toys r Us dah.....
Tapi ni dah kosong....
Sebab....
Dah bawak masuk dlm bilik abang adam hehe....jadi playroom la bilik tu...
Nak semak pun dlm bilik tu je...
Belum habis kutip menan ni...dlm bilik eynda pun ada...nak simpan skit kot2 tengah malam dia bangun nak main....
Ada idea apa eynda nak letak kat almari yg dah kosong tu? :-)
Fyi, bahagian atas tu ada gambar2 family & sourvenier2 yg kami beli masa holiday.....
Buat mini library pun syiok jugak kan ;-)
Any idea? :-)

19 comments:

ibh said...

Per lg kak..jadikan rak buku ler...Tambah lagi koleksi buku akak..
Kalau sue..tentu2 jd tempat simpan koleksi majalah yg byk tak bersusun skang ni..hee..hee

Just Call Me Bitt said...

magazine la kot...or library jek terus kat sittu hehehe

Lady of Leisure said...

i would sugget a mini library.. at the same time boleh encourage minat membaca pada adam n hannah..
:)

ME said...

Banyaknyaaaaa mainan hannah ...

Layla said...

mini library :-)

sesemutku said...

manyak nyee menan hannah...bak ckit.. =)

Juliana Johari said...

Vote for mini library

Azmiezas said...

mini library pun boleh or tempat letak small sourvenier pun boleh....

Softtouch [Hanim] said...

comelnya hannah psing kat menan dia tu...buat rak buku lah..pastu cmpurlah buku resepi2 kak eynda & mag

neisya said...

eynda..almari tu kosong ke kat belakang atau ada dinding?...jgn tak caya je eynda...neisya letak baju...kalau nak, boleh je neisya ambik gambar....hehe...tp, mcm tak logik la pulak eynda nak letak dekat ruang tamu...ehe

shabiela said...

muat hannah masuk lam tu.. he he.. byknya soft toys dia.. ok gak wt rak buku.. jd cm library lak..

iNa said...

byknye patung hannah.. :)

Nana said...

nak komen mende yg sama jugak...heheh

banyaknye menan hannah...hehehe

buat mini library la kak. bagus3

snowiffy said...

mini library, or mini bar, or mini zoo, or mini rack for hbags n kasut mommy..hihihi..apala aunty yani ni!

Mrs LVoe said...

tkejut sha!! byk ye mainan.. eh kalo sha jadi rak buku ler ehhehe

Mia-Ina said...

klu mia..pastinya koleksi segala jenis novel, majalah, buku & yg pasti souvenier dr rakan2 & photo2..hehe

que_zul said...

rak buku, majalh or novel boleh..letak gambar2 or perhiasan yg di beli masa melancong pun boleh....

~ Shariz ~ said...

definitely mini library. mcm shariz kat rumah, mmg letak buku novel, magazines dan album gambar :)

eynda said...

Thanks semua :-)

Eynda plan utk jadikan rak buku kat almari tu....tak boleh letak barang perhiasan ...tahu2 je la ada anak dara yg suka memunggah....habih pecah2 nanti.... :-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails