Sunday, August 9, 2009

Nite @ Subang Parade.....

Last night lepas maghrib kami keluar menuju ke Subang Parade utk dinner...
Adam nak makan pizza hut...aduhhh...terus meloya tekak eynda...
Coz baru je makan kat genting highlands hari tu....
Hubby tanya nak makan apa....
Apa-apa aje la selain pizza hut...mcd...kfc....
So hubby suggest The Manhattan Fish Market....
Eynda & hubby order Manhattan Seafood Platter for Two.....adam makan fishing net...hannah makan apa yg ada hehe...tak sedap la platter tu...oily :-( Eynda perabih fish fillet pun korek2 ambik isi je...tepung goreng dia penuh dlm pinggan...takleh telan :-(
Eynda tak snap gambar pun sebab orang ramaaaiiii...takde mood jugak sebab kelaparan tapi makanan sampai kat meja hanya 30 minit selepas order!!
Ada ler snap gambar tisu restoren tu kekekeke....tapi malas transfer dari henpon...lupa bawak kamera!!
Pas makan jalan2 kejap je...sebab 9.30pm dah ada announcement, Subang Parade akan ditutup lagi 30 minit...lorrrr....sempat masuk kedai cd...pas tu masuk farmasi beli stok apple cider vinegar.....TERmasuk Body Shop...TERbeli perfume....on the way ke lif dekat parkson tu ada sales baju2 lelaki kat ruang legar...hubby beli la kemeja keje 2 helai...50% diskaun...masa bayar kaunter pun dah nak tutup hihi....
Tak best la keluar shopping malam2....macam tak sempat jek nak merayap semua kedai...
Plan nak ke putrajaya tak menjadi sebab masing2 leka bermalas-malasan....dah 6.30pm baru sedar nak keluar tapi tak bersiap lagi hehe....so lepas maghrib cari tempat paling dekat la :-)

7 comments:

Lady of Leisure said...

hehe.. lady pon tak ske gak soping memalam.. baru pas makan n nak start jenjalan skit, dah announce kedai nak tutup..
lady ske body shop yg chymara tu..

~ Shariz ~ said...

Fish of Manhattan tu tak sedap ye? Shariz tak pernah try sbb tak brapa suka ikan...hehehe...


dah lama tak keluar berjalan...still takut...paranoid kan shariz nih...huhuhu...

shabiela said...

30 min pon smpat shopping byk kedai tu.. he he.. mlm pendek kan, kejap jer nk tutup..

Azmiezas said...

sbb tu la kita x suka shopping malam2....x syiok...kita kalau nak g shopping kul 10.30pg dah kuar...siap tolong bukak shopping complex skali....mane x nye,bukak jer pintu trus masuk....baru la lama sikit kat dlm 2......n parking pun senang............//

eynda said...

Lady...akak ada tengok chymara tu...tapi sebab yg white musk summer ni limited edition, lebih tertarik nak beli yg ni :-) Next time boleh try yg lain pulak...




shariz....kalau yg grilled sedap.....silap kami pilih yg fried...oily habis....eynda pun takut tapi naper ntah keluar gak hehe....




sha...true.... :-)




Azmiezas...memang pun...tak suka jugak shopping malam...sebab eynda ni jenis shopping dari pagi sampai malam pun takper hehe...selalunyer keluar dlm 11am atau pun lepas zohor :-)

que_zul said...

shopping mlm2 ni memang masa terhad..sy suka pergi siang2 hari....leh belek2 barang...tk ler tergesa2 kejar masa....

hubby sy suka la Manhattan Fish tu..kalo tekak rasa pulak, alahai, kejap jer terasa muaknyer...memang berminyak makanan kat situ...kalo hubby ajak ke sana, ala2 rela dlm keterpaksaan jerk...

eynda said...

Que..betul...shopping siang macam2 boleh belek kan.....Manhattan Fish tu kalau yg selain fried boleh tahan lagi....ni sebab order yg fried aduhai...silap besar la...bila kelam kabut kita takleh buat keputusan yg bijak kan hehe....(kelam kabut dgn hannah laaa)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails