Tuesday, August 4, 2009

Genting Highlands Part 9

Sungguh kecil dunia ni...
Bayangkan last sekali jumpa kawan sekolah eynda ni masa adam & anak sulung dia, Maisarah umur setahun lebih....sekarang masing2 dah 8 tahun!
Ditakdirkan terjumpa kat Genting Highlands....macam nak nangis tau....terlalu gembira.... :-)
Dulu dia datang rumah eynda sebelum  berangkat ke Doha, Qatar...hubby dia dapat keje dgn Qatar Airways as a pilot...Hirda pulak ex-stewardess MAS...kira kenal masa sama-sama keje la ni :-)
Patut la sejak kebelakangan ni ada teringat kat dia...tapi dok ingat dia jauhhhhh kat Qatar....nak call pun tau aje la hehe...
Dia pulak dah hilang contact number eynda....try cari eynda dlm facebook tak jumpa....nampak sangat eynda ni ahli tido dlm facebook hehe....masuk facebook main kuiz jek :-p
Dia ada kat Malaysia lagi sebulan b4 balik ke Qatar...harap2 ada masa boleh jumpa b4 dia balik sana... :-)
Menten cun mama vouge ni....sejak dari sekolah lagi macam tuuuuu la dia hihi...

12 comments:

Softtouch [Hanim] said...

xsangka yer..terjumpe plak kwn lama..

que_zul said...

cun tul kwn eynda tu..pramugari eik..memang la cun2...

eynda pun cungak..eynda pramugari gak ke dulu?..patut ler lawo jer...

eynda said...

Hanim...tu la...patut la kurang rasa nak ke melaka hehe...



Que...dia memang cun dari anak dara lagi...anak 2 gak...sorang naik bumper car tu...eynda bukan sterwardess....eynda dulu keje bank je :-p Nak jadi sterwardess tapi tak reti berenang pas tu penakut...cemana? kekekek....

Dilla said...

i know this lady...kenal sangat kat lesung pipit dia tu...masa kat convent dulu memang si hirda ni comei..tecik jer orangnyer... paras rupa tetap serupa cam dulu2...dia dah ader berapa orang anak? eynda masih contact ngan saerah n adik dia jeslina ker?

eynda said...

Kak dilla...of coz la sape tak kenal...dia kan glemer sama geng dgn saerah hehe....saerah selalu gak jumpa...masa bersalin kat hannah dia datang jenguk kat spital...raya2 pun jumpa...jaslina je tak pernah jumpa....ni dah start jumpa ramai kat facebook hehe...

Lybeau said...

Eynda... you look cantik dalam gambo ni.... so sweet... me like....
muahssss.... sangat gorgeous ok...
camne diet ada turun tak... me dah turun skit.... skarang 50kg.... kadang 49.6 tu ler yang paling rendah... u???

::i.e.r.a:: said...

eynda..
ni hirdawati kan.. dia geng saerah, class biru kalau x silap.. iera dah lama benar x jumpa searah. Last jumpa dia dulu masa anak sulung dia baby lg.. masa tuh jumpa dia kat KLCC food court.. contact number dia dah hilang la eynda.. iera nak jumpa sgt ngan reena, kitaorg kan dulu geng.Eynda ada kan fon number diaorg,kalau boley anarita sekali.. hehee..

eynda said...

RL...thanks....berat eynda statik laaaa....tapi janji dlm gambar tak nampak gumuks dah hihi.....masih nak slimkan lagi...slim dari segi ukurlilit...berat tak ubah pun takpe la :-p



iera....ha'ah hirdawati...tak ingat dah kelas apa...tapi hirda dulu dlm kelas duduk sebelah meja eynda....kami semua satu geng termasuk saerah...raden...jaslinda...lepas iera dah tak stay kat convent... :-) Reena tak tau la apa citer...tapi rasanyer dia kat KL la...nanti eynda ymkan contact number saerah & anarita yer... :-)

::i.e.r.a:: said...

eynda... tq tauuu.. really appreciate.. yaaaaa... raden ngan jas tuh yg kemana-mana mesti berdua kan.. ira ingat muka diaorg.. hehheee.. yer lah lepas iera tinggalkan convent dah terputus hubungan trus ngan diaorg.. sekarang nih pun iera cuba nak dapatkan contact Fae'.. sbb tetiba teringat sgt kat dia.. lepas tinggalkan convent, kitaorg satu sekolah, hostel plak sebelah menyebelah.... tingat kan eynda masa kita sekolah dulu..hehee sweet memories.. kalau citer kat sini jenuh nak menaip..hahahaa

eynda said...

iera..masing2 jas & raden dah anak 2 tau...best kan kalau boleh buat reunion :-)

que_zul said...

oo..ingatkan eynda pun sama2 pramugari dulu..pramugari MAS cantik2 eik...

kalo naik kapal terbang lain, pramugarinyer ada yg cun ada yg asal boleh jerk....

eynda said...

Eynda dapat keje ticketing kat MAS dulu tapi masa tu tolak tawaran tu sebab tak tau nak duduk kat mana kat KL ni...gaji pun ciput jek...nak jadi pramugari kan tak konfiden....lagipun kalau keje dgn MAS tak jumpa la hubby eynda ni ;-)

Diaorg memang lawa2....kalau eynda pegi airport memang keje cuci mata tengok sterwardess MAS je hehe....

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails