Tuesday, August 4, 2009

Genting Highlands Part 8

Sesuatu yg eynda tak duga...
Eynda pegi toilet...bila eynda pegi cari hubby & anak2....nampak hubby & adam je....mana hannah??
Rupa-rupanyer.....(sila lihat klip di bawah)
video
Terkejut eynda...sebab memang tak sangka dia nak naik benda tu sorang2.....cuak jugak kot2 dia nak melalak masa benda tu bergerak....tapi dia naik dari mula sampai habis....hepi je....
Kalau nak tahu.....hannah melalak nak naik SOLERO yg tinggi nak cecah langit tu dgn benda pusing2  kat tepi Marry Brown yg mama dia sendiri tak berani naik!!

8 comments:

::i.e.r.a:: said...

eynda... pandailah Hannah nih..relex jer muka dia main sorang2.. cuteeee plak tuh... teringin nak jumpa hannah.. kalau jumpa rasa mcm nak gigit jer dia...
p/s: Hannah, kalau aunty iera gigit Hannah nanti jgn keriau tau.. hehheee..

Softtouch [Hanim] said...

dia nak naik solero tu..?hannah xtau mcm tertinggal je jantung tau kalu naik tu..untie pun xberani nk naik solero tu..hannah hannah

que_zul said...

wah..kalo sy, mesti cuak giler..sy ni jenis cepat gelabah...

eynda said...

iera...tu la kan...relaks je dia padahal mama dia dok standby dah takut dia nak bangun dari tempat duduk tu masa benda tu bergerak :-p Insyaallah nanti jumpa la kita :-)




Hanim...ha'ah melalak-lalak nak naik...siap angguk2 kepala....pelik betul...padahal dia tengok benda tu naik tinggiiiiii :-p




Que...ye la ...ni 1st time eynda biar dia gitu huhu...

shabiela said...

amboi, happy tgk muka hannah main ni.. mesti dia suka sgt..

eynda said...

Sha....memang dia hepi sungguh time naik menan tu :-D

iNa said...

cute je hannah...cumel...

kak..
mase nabila naik benda alah tue sorang2 dulu pon ina cuak gak..risau je takut die bangun...hehe..

eynda said...

Ina...ye la kan...akak pulak 1st time biar gitu...memang cuak...ambik masa nak hilangkan rasa terkejut hari tu haha...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails