Tuesday, August 4, 2009

Genting Highlands Part 7

Turun dari sampan tadi, panjat pulak bukit kat area tu...
Ada titi gantung....
 
Cuaca sejuk sangat kat atas tu.....
 
Actually kabus tebal sudah muncul hehe...
 
Gayat tau...dah le kena dukung anak dara tu...
 
Merenung masa depan....
Sila cantumkan gambar ini....
Di atas gambar ini....
Akan menjadi satu gambar batu yg penuh yer hehehe....

16 comments:

Anonymous said...

wahhh..
begitu teruja kiter tgk pic2 eynda gi holiday..
bila la kiter nk gi sini ek??

Softtouch [Hanim] said...

suka tgk pic2 sis semua..padat n mantap..sy pun macam terasa pegi genting jugak :)..last sy pegi tahun lepas. tp xpegi pun chocolate land tu..

Anonymous said...

eynda..
kiter lg ni..hhehhe
kiter nk tanya..
camne nak masuk area yg eynda gi ni ek?
pernah lah gi genting..
masa tu baru kawen..org ramai tak hengat donia..
bila tgk drama,byk lak tmpt best..
mcm titi gantung..batu2 besar..
masuk tmpt2 tu kena bayar baper ye eynda?
dewasa & kanak2?
really to know..
tq..

eynda said...

Anonymous....Insyaallah nanti pegi la dgn family...best tau...pasal harga tu eynda tak brape sure...nanti eynda tanya hubby....ada pekej2...indoor & outdoor....indoor saje...outdoor saje...harga weekdays & wekend tak sama.....boleh main apa saje...sekali bayar... :-)




Hanim.....tq....kekadang dari gambar sudah cerita segalanyer kan...takyah explain pun takpe :-) Chocolate land tu macam baru bukak je :-)

Just Call Me Bitt said...

kak eynda jambatan gantung tu belah mana ek...lupa la tapi aritu rasanya tak naik

eynda said...

Bitt...jambatan gantung tu dlm Dinosaurland....naik sampan...satu pusingan....turun sampan...panjat bukit skit...ada le nampak jambatan tu... :-) Kira kat puncak dinosaur land tu la :-)

M said...

wahhh so stylo la u dalam gambar ni. bestnya gambar2 eynda banyak sangat! best boleh buat banyakkk scrap layout..

kena rajinkan diri ni ambik gambar.

eynda pakai camera apa?

eynda said...

M...thanks :-)
Eynda bawak 2 camera...Nikon D40 DSLR & Nikon coolpix....tapi kira 95% la guna DSLR...guna coolpix utk gambar yg main-main je hehe...

ratna said...

bestnya jalan2 kat genting. nak pegi jugakk.. tp anak2ku tu cepat sgt kena dmm selsema kalau sejuk2 ni..

-iLLa- said...

cungg r mama hannah nehh.....

que_zul said...

mcm best jer genting skrg ni...

yg baju merah kotak2 tu mcm model la...

m@ said...

sonoknyaaa pi genting..x puas wlwpun tetiap thn p.:)
suka gile tgok dressing kakeynda..cap+ bf shirt + sling bag..so santai n vouge gtu:)kak sngt cun!

eynda said...

Ratna...akak pun last minute sediakan baju tebal utk diaorg ni....sweater akak tu pun beli kat genting hehe....konon2 berlagak le tahan sejuk...ambikkkk....kelam kabut beli sweater :-p




illa.....tq :-D




Que...eynda pun rasa macam best berbanding 4 tahun lepas...lagipun dah anak 2 ni rasa meriah skit kot hehe...errkk...yg baju merah kotak2 tu sape la agaknyer kan... :-p




Ma....tq...akak pun dok pujuk hubby ni...pegi la genting selalu...atleast setahun sekali kan.... :-)

shabiela said...

akak, nmpk slimmm... lawo pkai gitu.. ngn bf+cap+sling.. cm anak dara gitu.. xtau pon ader titi gntung sume.. dulu2 xde kot..

eynda said...

Sha...thanks :-)
Titi gantung tu 4 tahun lepas dah ada...heran la dulu pegi genting macam tak banyak lak aktiviti kami...

que_zul said...

yer la eynda..tgk genting yg dulu tk mcm ni.. la ni, mcm2 ada...tingin gak nk pi lg..tp bila memikirkan jalan pusing2 tu..adeihhh...sy ni cepat mabuk...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails