Monday, August 3, 2009

Genting Highlands Part 6

Seterusnyer kami pegi Dinosaurland.....
 
 
Stop kejap! Nak ambik gambar.....posing lekas hehe....
 
 
Hannah teringat "hungry fish" dia kat rumah bila nampak ikan2 ni :-)
 
Elephant.......
Termenung apa tu??
Sambil sengih2 Adam cakap... "Adam dah tak tau nak posing cemana...." bila eynda usik dia...peace lagikkk... :-D
Haaaaa......apa la yg Hannah sembangkan tu hihi....
Tak habis lagi sembang hehe...
Owwhh...rupanyer minah arab kat belakang tu dah lama perhatikan Hannah agaknyer...last2 dekat nak keluar dari sampan tu hubby dia mintak izin nak ambik gambar Hannah :-)
Masuk dlm terowong gelap....ada banyak dinosaur...Hannah hampir2 nak melalak....nasib baik boleh pujuk....peluk2 skit...diam le...
Alahai....ada pulak anak2 kucing kat genting ni...semua bulu kembang tahan sejuk hehe....saje snap buat kenangan :-p
Ada lagi tau muahahaha...jenuh la korang layan entry holiday eynda :-p

7 comments:

Lady of Leisure said...

takpe kak eynda, kitorang enjoy tgk gambo2 ni.. hehe..
nak gambar lagiiii...

Some1...somewhere...somehow... said...

mia klau jpe minah arab yg nmpk mata jer dia panggil NINJA...siap wat watcha lg...

eynda said...

Lady...esok akak sambung entry hehe....





wyra....Hannah ada terkeluar cakap satu kali kat genting masa tengok minah arab macam tu (bukan atas sampan tu)...dia kata "mama...antuuuu..." hihi...

Just Call Me Bitt said...

hhuhuhuhu antu ka....syok la haritu we all plan pon nak p minggu lepas kalo tak dah jumpa dah hehehe

eynda said...

Bitt....kalau jumpa kan best :-)

shabiela said...

tepek byk2 xpe.. sukaa.. tgk.. hannah byk cakap ek..

eynda said...

Dekat nak habis dah gambar hehe...nanti akak perabih...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails