Monday, August 3, 2009

Genting Highlands Part 5

Water Fountain...
Tapi Hannah berani tengok dari jauh je :-p
Syurga coklat....
Tak beli coklat pun...Hannah of coz la"nakkk...nakk..."...terpaksa la tipu..."jap lagi kita beli...jom pegi tempat lain dulu..." nasib baik le masih termakan tipu hehe...dah cerdik nanti jenuh.... :-p
Suka posing diaorg yg bersahaja.....
I love U.... U love me....
Ada ke patut hubby cakap "owwwhhh...pandai haaa...sorok dia punya punggong dgn bag !!"
Of coz la kena pandai dear.....kasi ilusi slim haha....
tik tok tik tok....
Pas tu masuk la Space Crazy ke apa ntah ni.....actually ikut kaki je...tengok org masuk kami pun masuk....duduk2 tetiba lampu terpadam!! Dalam gelap...mati la jap lagi Hannah melalak....kami peluk dia ...tenangkan dia takut dia cry....pas tu konon macam naik space la goyang2 dlm tu...ada le alien sekor dlm balang...jap jap bangun....jap jap bangun....sungguh boring...nasib baik Hannah duduk diam hehe....
bersambung....

3 comments:

Anonymous said...

eynda..
byk gmbr tak kuar..

que_zul said...

betul..byk gambar tak kuar....

eynda said...

Anonymous......que....utk part 5 je ke tak keluar gambar?? Nanti eynda try edit...sebab eynda nampak semua gambar :-(

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails