Monday, August 3, 2009

Genting Highlands Part 4

Tadi keluar ambik Adam kat school....terus gi giant....ni baru boleh sambung citer....
Thanks utk korang yg bagi komen dari sebelum eynda bercuti hari tu...tak sempat nak reply satu-satu....rasa macam masa terhad je....kalau ada masa eynda try reply yer :-)
Hari sabtu pagi....actually ada buffet breakfast....tapi saje je nak makan kat kedai....apa nama kedai ni ek...lupa la... 1 Meter Tea kalau tak silap....nasik lemak sedap jugak...
 
Hubby tengok gambar ni....dia kata " ni pun awak snap ker?"
Eynda jawab "ye la...baru la ada kenangan makan kat mana hihi..."
 
Anak dara ni rajin membaca....mana-mana pun bawak majalah Barbie dia....
 
Bergambar jap....perasan tak Hannah masih leka dgn buku dia :-p
 
Gambar kami kecik lorr....sebab nak bagi nampak bus tu penuh dlm gambar :-p
Korang nampak tak kami berdiri kat mana? kekekekke......
Naik gajah.....hubby kena naik asing2 takut gajah tu takmo naik tinggi kekekek....
Hannah ni payahnyer nak nampak muka happy dia dlm gambar....candid je banyak...
Peace...peace...kacang pissss.....
Adam naik dgn ayah....tapi ayah kata benda tu takleh naik tinggi la haha...
Sampai ternganga mulut tuh....
Cepat...cepat...berebut nak naik benda ni...nanti budak kecik lain dapat dulu hihi....
Hannah kata benda ni "TEA"...
Kami naik 2 round benda ni hehe....pusing laju cemana pun tak pening termasuk hannah...cehhh...berlagak jap... :-p
Yang ni mama kena buli duduk jugak dlm tu...sempit tau...nasib baik muat kekekeke.....
Ok...bersambung lagi jap lagi....
Nak basuh pinggan mangkuk....nak simpan air banyak2 dlm baldi...
6pm - 5am esok kemungkinan takde air kat kondo ni huhu....mintak2 la ada generator....haru la takde air!
Jap lagi ek eynda buat entry.... :-D

12 comments:

shabiela said...

Lawa akak pkai cap cmtu.. cm anak dara.. cunnn... hannah rajin study.. cm org dh besar pic study tu.. he he..

shabiela said...

kak... gmbo ke6 ke yg akak pegang hannah 2 belah tu cm kak ikin hazeleye..senyum gitu..

tea pot tu cute la..

liana said...

amboii ni anak yg happy ke mama yg syok ekekeke.. ku aritu tak dpt main kat outdoor pun sbb hujan.. sejuk pulak.. nak midnight hotel pulak fullybooked..kebetulan s'pore school holiday.. paham2 jelah hehehe

Anonymous said...

eynda..
pakai cap je ke?
sempoi..hehhehe
klu kiter..uhuhu..dh kena soal siasat..hahhahhaha

eynda said...

Sha....moga masin le mulutmu cakap akak macam anak dara hihi....macam kin ker? Akak tak perasan pun :-) Thanks yer....hannah memang bawak merata majalah tu....sampai dah lemau kertas tu :-p



liana....pandai pun teka hihi...mama dia pun sama naikkkk....tetiba je rasa macam kanak2 ribena :-p Ada gak hujan tapi masa tu kami dah puas merayau kat outdoor tu...nasib baik la...ni pun ramai gak rombongan cik kiah kat hotel tu....sesak...

eynda said...

Anonymous....ha'ah eynda selalu pakai cap...kalau tengok gambar2 holiday eynda yg lepas pun banyak pakai cap.... hubby jenis tak kisah :-)

comey_lote said...

wahhh bestnya!!!saya tak pernah jejak pun genting!waaa

eynda said...

Mrs....balik Malaysia nanti wajib pegi Genting...best!!

arnirina said...

susah tu xde air..best la jalan2 kan?

eynda said...

arnirina.....sekali sekala makan angin memang seronok :-) Ye la kan susah kalau takde air...ada beberapa seksyen area shah alam terbabit....termasuk kat sini...maybe air tangki masih mencukupi utk penduduk kat kondo ni kecuali la kalau semua org guna air tangki sampai habis...tapi tak ready air utk simpanan emergency :-)

Mia-Ina said...

wah..smpai suami kak pun dh tanya...xpe..xpe..jd mcm kak posh..semua gmbr kat restoran siap interprem gmbr dia g kat dlm tempat2 mana2 dia makan..haha

well..seronok tgk muka hepi kak eynda dgn anak2

eynda said...

Mia...akak ni sebelum ada blog memang dah hobi ambik gambar sampaikan hubby hadiah DSLR kat akak :-p Sape yg rapat dgn akak kat forum cari mesti tau hobi akak ni..especially geng parenting :-) Hubby akak suka sangat tanya gitu saje usik2 akak yg snap ntah apa-apa saje hehe....maklum la nak jadi mamarazi kat hollywood tak kesampaian :-D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails