Monday, August 3, 2009

Genting Highlands Part 3

Sambung lagi.....
Naik dolphin terbang :-D
Mula2 ingat dapat naik yg bentuk dragon...rupanyer tak sempat....dolphin pun ok la...
 
Mama macam jakun je...tengok apa ntah tu :-p
 
Adam masih ingat bumper car yg dia naik masa kecik dulu....tapi kali ni dia la yg paling tinggi dlm ramai2 budak kat situ haha....
 
Naik marry go round....hubby pening2 naik benda ni sebab stop banyak kali kat atas kan hehe...pas tu pusing brape kali ntah....ramai yg buat muka boring termasuk kami kekekek....janji naikkk kan :-p
Ni acara ulangan...naik lagi kudaaa...kali ni hubby tak naik...dia jadi paparazi jek...
 
Perasan tak gambar atas hannah naik kuda tak nampak adam...gambar bawah dia kat sebelah adam...kuda yg adam naik ni tak slow macam kuda lain...kira macam kuda berlari la...hannah suka yg ni kekekek.....jenuh eynda pegang takut dia jatuh :-p
Itu je citer malam jumaat....citer makan2 nanti dientry lain ye....
Puas hati gak sebab banyak benda boleh naik....kecuali ada setengah tu adam dah tak layak naik....dah terlebih ketinggian kekekek....

10 comments:

iNa said...

kak...x main outdoor ke?

iNa said...

ke lum tepek pic??hehehe..
ina plak yg teruja nk tgk pic...

ammi said...

waaaa..rindu nak bersejuk sejuk kat atas nun..
tunggu Umar Zidan dah sebesar Hannah baru bawak jalan.

Mia-Ina said...

jelesnya tgk kak berjalan2 ni..ble aku nk g jalan ye....saje jln2 cuci mata kat blog akak ni tgk pic

shabiela said...

bestnya tgk diorg happy.. hannah naik kuda lg.. he he..

Softtouch [Hanim] said...

bestnya pegi genting..hepy je kan tgk anak2 suka..kat indoor utk bdk2 oklah kan sis..tgk muka adam pun tau yang dia hepy sangat..

::i.e.r.a:: said...

bila tengok muka anak2 eynda adam & hannah syok sgt kat GH, terasa mcm weekend nih nak pegi.. tp dis weekend nih ada PESB Inter Regions Games plak @ SUKPA Pahang, stay kat Cherating..kalau eynda nak tau, ni first time iera g Cherating.. hehee..tp cemana pun nak ajak hubby gi Genting jugak..

Nana said...

kak, masa kite ke genting lepas time public holiday. so, ramai sgt org. citernya-naik la dragon tu ngan dina, then after turun tu die nampak dolphin ngamuk nak naik. masa tu queue pjg sgt.terpaksa la bawak lari...heheheh.nangis jerit2 la minah tu.sian...

So, lps ni kalau nak g GH kene p time bukan public holiday. seronok sikit, semua dapat main dgn tenang.

Ella said...

seronoknya naik genting..
smlm g kepong, lalu MRR2 dr Ampang, nampak signboard ke Genting,
my niece tanya..
mummy kita nk g Genting ker?
haha..i kata next year kita pergi..
tunggu baby dlm perut mummy keluar..

dah lama tk pergi sana..

tumpang seronok tgk eynda and family holiday ke genting..

Pss...Eynda naik Solero tak? haha
i dah naik..i thk 1st and last ler kot..sumpah takmo naik lagi..hehe..

eynda said...

Ina...rugi la kalau pegi tak masuk outdoor kan hehe...entry ada banyak part :-p



Mi...tunggu zidan besar skit baru syiok pegi genting....kalau tak kesian kat zidan cuci mata je :-D




Mia....ada masa boleh la pegi genting...bercuti :-)




Sha...janji anak2 hepi kan :-)




Hanim...adam memang seronok kat sana...nak balik KL macam tak suka jek...



iera....bila2 boleh pegi genting....gi honeymoon hehe.....cherating pun best jugak...tempat utk tenangkan fikiran...tepi pantai :-)



Nana....dragon/dolphin tu kita takleh pilih kan...nasib la bila sampai turn kita yg mana satu sampai.....jumaat malam tu ramai gak orang..alhamdulillah apa saje nak naik takyah beratur panjang....lepas2 kami naik baru le berduyun org beratur hehe....kat outdoor pun cam tu :-)




Ella...eynda tak naik la solero tu.....takuuutttt hihi..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails