Monday, August 3, 2009

Genting Highlands Part 2

Bila dah check-in dekat 5pm.....pas tu tunggu extra bed & baby cot baru boleh keluar merayau...
Kami pegi indoor dulu la malam jumaat tu....
Adam, hannah & mama teruja sungguh hihi....
Naik kudaaaa...
 
Tak reti duduk diam...mesti menyenget jek...
 
Ni belum start lagi...muka hannah macam teruja je...
 
Tetiba bila dah bergerak muka jadi cuak...sampai la habis benda tu bergerak kekeke...maklum la tak pernah naik benda2 cam tu :-D
 
Mula2 adam naik kuda yg jauh skit...hannah merengek suruh adam naik kuda kat tepi dia...
Naik gondola pulak...
4 tahun lepas naik gondola ni siap ada lagu....kali ni senyap sunyi....rosak kot...
Hannah nangis masa naik gondola ni....sebab takut kat mamat yg berdiri kat belakang kami ni.....
Mama posing sampai terlupa kat anak...posing dgn rambut dia je la :-p
Naik raindeer pulak.....
Posing yg stereotype kekekek...
Malam tu dah mula sejukkk...tengok muka eynda hehe...tapi hannah relaks jek :-p
Seterusnyer naik choo choo train....
Nasib baik takde lalat....
Tak best ke naik choo choo train, Hannah?? :-D

7 comments:

que_zul said...

monyok jer muka hannah..gambo 1st jer nampak kanak2 riang...

mama hannah, maintain cun...

eynda said...

Que...start naik gondola tu la dia monyok jap....takut kat mama kayuh gondola tu hehe....mama tu berusaha control cun kekekeke....

Shariz said...

bestnya holiday :)
mcm teringin la pulak nak pi Genting...hehehe...

iNa said...

kak eynda..mase last skali ina g bln 5 ari tue ade lg lagu kt gondola nie..hehe..maybe rosak la kut...

nape hannah monyok je tue???
x best ke hannah??
klau nabila p genting,xsah cerita die punye teruja..hehehe......
naik paris de ride smapi 2,3 kali..hehe..

shabiela said...

adam nmpk happy sgt.. hannah tu.. he he.. time naik kuda, muka dia..sib x nngis..

Just Call Me Bitt said...

hannah takut ke...hehehe same la dgn abg is dulu hehhehehe tapi kite takut masa nak naik godola tu sebab dia tak berhenti takut jatuh coz kite dokong carry ismeth masa tu...ehhehe

liz said...

lawa la sis pakai tudung yang ni. baru ke?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails