Monday, August 3, 2009

Genting Highlands Part 1

Kami bertolak dari rumah dalam pukul 3 petang....lepas hubby solat jumaat....
Ni la aktiviti adam & hannah on the way ke genting....
 
 
Tido :-p
 
Laluan cable car....kat situ pun dah kabus tebal..apatah lagi kat atas kan... :-)
 
Alhamdulillah selamat sampai kat genting....tunggu hubby ambik nombor giliran pas tu tunggu utk check-in....tak lama...selang 3-4 nombor jek....
Muka seronok sebab dia rasa berada di tempat yg berbeza :-)
Ni la bilik kami...superior deluxe....bilik ni je yg masih ada ...hotel lain dah fullybooked, terpaksa la stay kat First World Hotel ni...kat hujung tepi pintu tu kami letak extra bed utk adam....tepi dinding sebelah katil ni kami letak baby cot hannah...nampak tu...anak dara tu sibuk main dgn phone...
Dapat tingkat 11....sayup kat bawah kalau tengok betul2 baru nampak ada sebijik kete lalu hehe...kabus tebal petang jumaat tu....

9 comments:

::i.e.r.a:: said...

welcome back..... hurmmm mesti best kan... eynda, x sabar nak tengok gambar muka hannah & adam yg excited tuh.. diaorg mesti enjoy sgtkan.. :)

Cikgu Yus said...

comel betul tgk hannah..mcm anak mat salleh.. agaknyer mama dia keck2 dulu pun mcm tu gak kan..

Lady of Leisure said...

betul cakap cikgu yus, geram tengok hannah, comel betul dia, muka sebijik macam mamanya..

bestnya bercuti di tempat sejuk.. letak lagi banyak gambo ye kak eynda.. suke nengok.. :D
tebal giler kabus.. mesti sejuk kan?

que_zul said...

best nyer..dh lama tk jejak kaki kat genting tu..dh berbelas2 thn rasa neyr...kekeke

tunggu mirza besar sket, leh pi genting...

ME said...

bestnya bercuti .. nampak Hannah & Adam really enjoy

Anonymous said...

eynda..
kiter pun nk gi gak la GH ni..
ari tu cuti sekolah,gi CH..
saper sponsored eynda gi GH ni??company hubby ker?? hehhehe

iNa said...

kak eynda...
nabila pon klau duk hotel,telefon tue mmg jd mainan je.huhu..

shabiela said...

Mesti sejuk, tgk kabus tu pon tau.. lawo bj hannah..

Just Call Me Bitt said...

akak tak book online ka b4 pigi? sib baik ade bilik...anyway hannah sweet ;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails