Tuesday, August 25, 2009

Ahad Yang Biasa-biasa Aje....

Dah habis shopping utk raya kot...
Hari ahad petang cuma singgah SACC Mall coz hubby ambik spek mata kat kedai dlm tu...pas tu dia beli kain pelikat 2 helai kat bazaar ramadhan dlm SACC....
Seterusnyer kami ke tesco extra utk beli barang dapur.
Hannah ready utk jalan-jalan....
Setiap malam so far alhamdulillah...hubby boleh berterawih di masjid shah alam sabtu/ahad ....weekdays pulak kat surau dlm kondo ni...
Adam pun setiap malam looking forward nak berterawih...alhamdulillah....
Yg kat surau kondo ni Adam seronok la coz habis solat boleh main kat playground kejap dgn member2 dia...
Alhamdulillah setakat hari ni adam puasa penuh...belum tinggal lagi....
** Takde citer yg menarik pun tapi nak buat gak entry hari ahad kekekeke.....

10 comments:

::i.e.r.a:: said...

Eynda...
Hensemnya adam bila pakai baju jubah mcm tuh...... mcm anak pak arab lah...his so cute.. Hannah pun... :)teringat last yr pg Umrah, anak2 pak arab nih ramaiiiii pegi Masjid.. cute diaorg..terkedek2 jln ngan kopiah & jubah...

damiqula said...

adam ngan hannah kiut sgt!!!

nak chop adam jd menantu boley?

ratna said...

kiranya adam ni sambil menyelam minum air ler.. pi solat terawih pastu bole main playground

eynda said...

iera...hubby pun cakap cam tu...masa dia kat sana nampak ramai anak pak arab ikut mak pak pegi masjid...selalu dia teringat kat adam & hannah hehe...

eynda said...

Dami....sila isi borang...kena duduk dlm waiting list dulu haaa.... :-p (gurau je tau)




ratna...kiranyer begitu la... :-D

shabiela said...

hannah cute posing gitu.. cm tulisan kt baju.. cute girl.. bwk barbie ke tu? adam hensem.. dia gi tarawih pkai jubah ker? jurus dia..

eynda said...

Shabiela....hannah bawak "horsie barbie" hehe...little pony rasanyer...kekadang adam pakai jubah...kekadang pakai baju melayu :-)

Lady of Leisure said...

handsomenya adam pakai camtu kak eynda, macam anak org arab.. comel betul..

que_zul said...

mcm org arab la adam ni..lg la pakai mcm tu....bertambah2 keARABAN nyer..

eynda said...

Lady...adam sebenarnyer malu nak pakai jubah tu sebab dia takut org kata dia bukan org malaysia hehehe...akak la usik2 dia...hensem...macam anak pak arab...terus dia malu :-D




Que...suruh cakap bahasa arab, failed kikiki...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails