Tuesday, July 14, 2009

Terima Kasih...Sila Datang Lagi :-)

Laporan dari Nuffnag....
Terima kasih eynda ucapkan kepada unique readers....kamu...kamu....dan kamu semua la :-)
U guys rock!!! 

Sila klik utk lihat imej di gambar yer....




Last week.

This week....makin meningkat...alhamdulillah :-)

Pembaca diari eynda :-)








Laporan utk bulan lepas....

Uniques - views = eynda la haha....banyak kalinyer sehari eynda view blog sendiri :-p


Walaupun ramai yg baca blog eynda, tahukah korang eynda cuma earn RM1.00 sahaja setakat hari ini haha....
Takpe...eynda tak kisah...bukan duit yg eynda nak....dapat luah apa yg ada dlm hati pun dah cukup....dapat kenal-kenal dgn blogger lain pun dah cukup....dapat share kisah hidup & kegembiraan pun dah cukup...
Sebab eynda tahu...bukan senang nak hidup senang ... kan....


Keep on blogging my friends!!



9 comments:

ME said...

yea true .. we blog for our own satisfaction. No stress.

POSH76 said...

kalu tak mo duit jgn tepek iklan nuffnang...hehee...

tp mmg betullah yg penting sonok kengkawan...tp kalu dapat duit saper taknak..bonus laaa tu...hehe

eynda said...

ME...betul :-)



Posh....eynda letak nuffnag tu sebab boleh buat poll....bukan nak duit pun hehe...tapi kalau Allah nak bagi rezeki melalui nuffnag alhamdulillah la :-)

Anonymous said...

sis eynda,

i salah sorg penyumbang graf tu :) hari2 sure mau dtg sini baca. suka baca tang diet, fashions n shopping :)

-SR

eynda said...

Anonymous....thanks...sungguh terharu....nampak gaya kena tambahkan citer2 diet la lepas ni hehe...insyaallah... :-)

iNa said...

betul kak...
misi utama berblog nie sbb saje nk share2 cite kn... :)...
dpt kenal blogger lain...
share kisah hidup..

eynda said...

Ina...tahu takper kan hehe...

Fariza said...

hi eynda....saya pun suka baca blog awk..kalau nak earn more money kene ada visitor lain yg click...takper..if ada iklan nuffnang muncul in your blog, then saya akan tolong clickkan....orait...bolehla singgal blog saya sama..ok take care =)

eynda said...

Hai Fariza....thanks sebab sudi jenguk blog eynda....eynda pun dah add ur blog dlm list eynda....pasal nuffnag tu takyah susah2 la hehe...saje je letak iklan tu dlm blog...register kat nuffnag pun sebab boleh check analisa blog kita :-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails