Tuesday, July 14, 2009

Parcel Bulan Julai....

Lama tak buat online shopping....last week eynda beli ni...
 
Masih dalam bungkusan....
 
Dah boleh agak??
 
Ni kotaknyer....
 
Tadaaaaa..... Jlo Live Luxe by Jlo.....
Wangiiii....korang nak tahu...eynda redah beli jek tau....tak pernah bau lagi perfume ni cemana hehe....gamble betul! Nasib baik bau wangi.... :-)
RM160 (100ml)
Eynda beli kat blog ini : c-stylish
Bagus service dia....eynda bank-in duit hari Ahad....hari isnin dia pos....hari ni dah sampai.... :-)

15 comments:

M said...

ingat eynda beli jentayu lagik sebotol :P elok ke supplement tu?

cantik botol parfum ni boleh kita tiru warna dia.

POSH76 said...

confirm ori ker...i tak berani nak beli online takut fake...hehe...

que_zul said...

tk penah beli perfume cara online..takut tak ori....

Ella said...

i dah lama tak beli perfume..
masih ada lagi..
1 botol d umah Jb, satu botol di umah Kl..

-iLLa- said...

wowo kak eynda samalaa kiterr..punya citarasa parfumee..eheheee..botol dia ctk kan...

eynda said...

M...dapat idea la tu hehe...jentayu tu so far ada la kesan skit2 hehe...nanti la eynda citer di next entry :-) Tengah kumpul fakta lagi :-p





Posh...eynda pernah beli yg imitation so boleh agak la ori atau tak...blog owner claim cakap ori pas tu money back guarantee kalau ada bukti kata tak ori hehe...lagipun eynda dah biasa la pakai perfume murah ..avon...adidas...bodyshop..... janji body eynda wangi haha... :-D



Que....b4 beli kena baca betul2 seluruh blog yg jual perfumes tu hehe....actually gamble gak....saje eynda try...kalau 1st time tau tak ori takyah beli dah...kalau betul penjual tu jujur lengkali beli lagi ;-)



Ella...wahh...eynda ni suka perfumes sampaikan yg murah2 pun eynda rembat hehe.....pas tu tak tau mana satu nak pakai :-p

eynda said...

illa....really?? :-) Akak tergoda sebab botol la...padahal bau tak tau cemana...nasib baik wangi :-)

dianaibrahimali said...

eynda.....diana ada JLO live jer....botolnya serupa....tp pepel clr jer....sdp....beli kat metrojaya wh sale....dpt free body lotion n body wash....murah jer....xmau ckp harga...nant eynda jeles....hehehe

eynda said...

Diana...takpe la...dengar warehouse sale pun dah boleh tau mesti murah hehe....eynda ni golongan yg payah nak jejak wh sale (padahal dekat je hari tu)...nak buat cemana kekekeek...beli je la yg depan mata :-p

ira_kecik said...

kak eynda....berani nyer beli perfume melalui blog..... but nice bottle, cantik.....

neezareef said...

wangi ek...bau ape bunga ke sayur ke buah ke

eynda said...

irakecik....so far beli barang online tak pernah ada masalah...hopefully takde la lepas2 ni pun :-)






neeza...bau apa ek....bau fruity kot...ada ke bau sayur?? hehe...

Mia-Ina said...

so far same la dgn mia..selalu beli online..hehe

tp nanti kak eynda jgn lupe enry psl minyak wnagi ni tau..nk tau ok ke x?

m@ said...

botol dia cun la..x pernah beli lg jlo nye perfume.:)

eynda said...

Mia...akak dah try sembur perfume ni...memang wangi...bau fruity :-)



Ma...memang design botol dia cun betul...kaler pun cun....akak pun 1st time beli JLO ni :-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails