Monday, July 27, 2009

Tagged By RL (28/4/2009)

Fuiyooooo.....
Cuba tengok bila tarikh eynda dapat tag ni??
28/4/2009.....sekarang sudah 27/7/2009 hihihi...
Lamanyer eynda peram.....
Sorry RL coz eynda lambat buat tag ni yer....nak kena upload banyak gambar dari google....paham2 je la hehe (macam la entry2 lain sekeping gambar jek :-p)
The Rules are simple. Use Google Image to search the answers to the questions below. Then, you must choose a picture in the first page of result and post it as your answer. After that tag 12 people.
Q.1 : THE AGE OF YOUR NEXT BIRTHDAY?
 
Q.2 : PLACE I LIKE TO TRAVEL THE MOST?
 
Q.3 : My Favourite Food?
 
Q.4 : NICKNAME THAT I HAVE ?
 
Q.5 : MY FAV COLOR?
Q.6 : THE CITY I LIVE NOW?
Q.7 : THE PLACE I WAS BORN?
Q.8 : MY COLLEGE MAJOR
Q.9 : MY BAD HABIT?
Q.10 : MY HOBBY?
Q.11 : MY WISH ?
Mula-mula ingat takmau tag orang lain...tapi oleh kerana eynda taknak tag ni tak bergerak ke mana...eynda tag jugak 12 orang yehaaaaaa......
1) Kak dilla
2) Luv_ma
3) [Softouch] Hanim
4) Diana ammi ANJ
5) irakecik
6) Quezul
7) sweetsmama
8) shabiela
9) Dewi Maharani aka tomatosauce
10) Lady of Leisure
11) Mia_ina
12) ina mama nabila
Sila jawab :-D
** Fuhhh!! Lega...kalau tak asyik teringat je kat tag nih hehe....

7 comments:

Softtouch [Hanim] said...

tag?ok sy akan jwb nnti yer..TQ

que_zul said...

nanti sy ambik yer..tq...

Lady of Leisure said...

wow bestnya... TQ SO MUCH KAK EYNDA...
masa baca tag kak eynda ni dalam hati 'bestnya kalau dapat tag ni'.. tup tup ada nama lady..
hehehe..
nanti lady wat.. hehe...
thanks again kak eynda..
org kata kalau nama kita kene tag tu maknanya orang tu ingat kat kita.. :)

ira_kecik said...

kak eynda, insyaAllah kalau ada masa nanti ira amik & buat ye, tapi jgn lupa ka eynda pon kena wat tag ir gak tau, sila la ke blog ira....ahaks....

eynda said...

Hanim....que...wokey ...take ur time :-)




Lady...mana boleh lupa member yg hari2 baca blog kita kan hehe...rajin yer...dah siap pun tag tu :-)




irakecik...ok take ur time....ha'ah nanti akak buat tag ira tu....dah buat reminder kat sidebar :-)

shabiela said...

tq kak..nnti free2 sha amik.. he he..

eynda said...

sha...ok take ur time :-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails