Thursday, July 9, 2009

Tag Dari Liana

Tag ni dah lama eynda dapat......
29/5/2009 hihi....
Sorry liana....baru nak menjawab...sebab nak kumpul2 barang ni ambik masa...cehhh...alasan :-p
Thanks sebab pass tag ni...eynda sukaaa sebab boleh snap2 gambar....walaupun benda2 ni semua murah2 je... :-D
Tag kali ni suh tunjukkan barang-barang kecantikkan yang digunakan.. listnye adalah: facial cleanser toner mosturiser mekap shampoo parfume sabun mandi/shower gel
(yg takde dlm list pun eynda rajinnnn jugak snap :-p)
 
Ni alat-alat mekap & skincare....actually barang2 eynda ni 2-3 bulan sekali akan bertukar brand....eynda suka try2 produk...so kalau dapat lagi tag lebih kurang cam ni di masa akan datang...berubah pulak la gambar barang2 ni :-D
Caca merba kan hehe......vaseline tu kalau rajin malam2 nak tido eynda tepek kat muka :-)
 
Ni produk mandian, syampu, hair vitamin...deodorant :-p
 
Perfumes eynda murah2 jek....eternity tu ntah mana cari cap tak jumpa...hannah suka main barang2 eynda....alamak...lupa snap oil perfume body shop dewberry sebijik....takpe la hehe....yg kecik2 tu perfume hubby beli masa pegi Umrah dulu...ada satu perfume tu pak arab panggil perfume Siti Nurhaliza :-p Wangi giler.....pakai pagi sampai malam ada bau lagi....
Takde apa yg menarik utk diciter....takde branded2 mahal2 punnnn...
So eynda nak tag....
1) Luv_Ma
2) Diana ammi ANJ
3) Shariz
4) M!! (Kasi homework skit hehe)

2 comments:

M said...

erk tersedak kendian nak gelak muahahahhahahaaaa....esok k puan eynda :) terima kasih la kasi kita tag

eynda said...

Sama-sama kasih hehe....

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails