Thursday, July 9, 2009

Berlagaknyer....

Mentang-mentang la eynda bawak kete Savvy...
Mentang-mentang la dia bawak kete Mercedes...
Mentang-mentang la eynda belok masuk ke kondo....
Mentang-mentang la dia belok masuk rumah banglo....
Tahu la awak tu orang kaya (rasanyer laaaa...)
Tapi takyah la jeling tajam kat orang.....bawak kete cucuk2 belakang kete orang....padahal tadi jalan saya...awak kena stop beri laluan.....
Small matter laaa....tak tau nak berhemah di jalan raya ker??
Tak paham dengan perangai sesetengah manusia nih..... :-(

10 comments:

POSH76 said...

biaq p la...yg penting u hepi...hehe
bg "manusia" tu TAGLINE " HADER AKU KESAH..cak cak cak"...

Rinna said...

Fuhhh marahnya..dia.. sabo2..:)

Madam Agni said...

Salam,

Kami merupakan pekerja2 dari sebuah kilang di Shah Alam, Agni Energie Sdn Bhd yang diberhentikan secara besar-besaran tanpa pampasan dan gaji.

Majikan kami merupakan sebuah syarikat multinasional yang sedang cuba melarikan diri ke luar negara.

Bantulah kami untuk mendptkan hak kami.

Kami perlukan trafik dan follower untuk BLOG kami.

Bantuan anda amat2... tersangat2 diperlukan.

http://agni-inc.blogspot.com

comey_lote said...

kalau saya kan kak eynda, saya akan elok dari tgk/pandang/lihat pemandu lain...nanti spoil hari kita...kalau diorg nak jeling ke apa, diorg jeling sendiri la sb kita tak tgk ...hihihi

eynda said...

Posh....ye la yg penting kita hepi....cuma terkilan tengok org buat sombong dgn kita....takpe la ku tak kenal dia pun...jangan satu hari tetiba jadi kawan blogger udah la haha....




Rinna...eynda tak marah pun....tapi rasa geram tu ada la...kita kan manusia biasa...bohong la kalau eynda kata eynda takde rasa apa-apa bila org buat cam tu....tu hati robot hehe.....lebih kepada rasa rendah diri...maklum le kita bawak kete kecik kekekeek.....



Madam agni...noted....



Mrs....actually akak tengok dia masa kat simpang yg sepatutnyer dia beri laluan kat kete akak.....dia nak terjah jugak...masa tu akak dah slow pas tu brek...dia pun brek...time tu la akak nampak muka dia...masammm...jeling tajam....sayang muka dia lawa tau....ntah2 tension kat sape2 kan...nasib akak malang bertembung dgn dia time tu kekekeke....tapi siap cucuk2 kete akak lagi macam nak lepas geram tau.....kalau akak brek mengejut habis la dia :-D

que_zul said...

biasa la camtu eynda..sy pun biasa kena....sy selalu kena buli oleh pemandu i***a..ikut suka hati jerk la dia bw kete...kalo kite hon dia, siap jeling2 cam samseng gamaknyer...hubby pesan, kalo kat jalanraya, kena selalu mengalah....takut kang, dorang tahu kite ni pompuan, ntah apa2 jer dorang akan wat...

eynda said...

Que...ha'ah biasa la kan...bila dah kena tu selalu cakap dlm hati mentang2 la eynda bawak kete kecik hehe...ye la asyik kena buli jek...cuba eynda bawak BMW haaa....tapi betul jangan la kita cari pasal kat jalanraya....risiko kita tak tau sape org tu...takut org jenis panas baran je.....

Softtouch [Hanim] said...

tu namanya over berlagak...mcm bagus jer kan...lenkali hon dia skali sis...lempang kang org tu...

Shariz said...

biasa la tu Linda. geng2x yg masuk kawasan banglo tu eksyen2x. kdg2x ada yg bawa slow bersiar2x makan angin, mcm jalan tu dia punya...layan je la...Shariz selalu sabar je byk2x, ingatkan diri kejap je lagi nak masuk kondo. kalau layan org cam gitu, sakit jiwa je...hehehe...

eynda said...

Hanim...setengah orang memang macam tu...pernah jumpa jugak yg biasa2 pun berlagak sombong....moga kita tak jadi macam tu la kan....




Shariz....macam2 kan....ada jugak yg nampak humble.....tak semua macam tu :-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails