Wednesday, July 15, 2009

Sudah Satu Ratus.....

Pagi ni keluar beli barang dapur kat Giant.
Pas tu terus gi ambik adam kat school...
Balik rumah refresh blog....wahhh!! Sudah satu ratus follower:-D
Sungguh terharu....
Tq...tq...& tq buat semua....
Cayang korang...muahhhsss.... :-)
 

16 comments:

POSH76 said...

Congrate...followers? Sejauh Mana kah??hehe....

Mr PenyuBiru said...

tahniah! tahniah! blog kamu semakin mendapat tempat.

liana said...

tahniah eynda.. teruskan berblogger hehehe:)

Rinna said...

Wah tahniah Eynda..teruskan usaha mengupdate blog selalu yer.. Eynda mmg byk idea..nak tulis dlm blog.. :)

iNa said...

Wah..
congrat kak eynda......hehehe...
teruskan usaha mengupdate blog yaaa............. :)

ira_kecik said...

wah...dah 100 follower...salah sorang tu ira la..... congrats kak eynda.... keep up a good work.hehehe

Softtouch [Hanim] said...

tahniah...sy antara seratus itu..syg kak eynda jugak

kikin said...

wah ramainyerrrr..tahniah

eynda said...

Thanks semua ... :-)

neezareef said...

ramai yg mengikuti

Lady of Leisure said...

suka baca blog kak eynda sbb hari2 ada updates..

Bitt said...

congrate..aduh kak eynda ni satu hari berapa entry la dia post...lom sempat kite nak baca enrty lepas dah 3-4 entry baru muncul...hahahhahha sungguh ajaib...

eynda said...

neeza....alhamdulillah la kalau gitu :-)



Lady....bitt...thanks sebab rajin update entry2 akak...adoi laaa....macam banyak benda je nak citer kan...ni ada lagi citer...tapi kekadang macam segan nak buat entry...macam takde keje lain kekekeke...maklum la surirumah...nak sembang dgn hannah je bukan dia paham pun hahaha.....

Shida said...

kak,shida slh sorang follower akak tau..update blog hari2.shida syok baca blog kak eynda..

arnirina said...

saya follower yg ke 102 :)

eynda said...

shida...thanks...terharu akak :-)



arnirina...hai..salam kenal...thanks yer :-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails