Monday, July 6, 2009

Streamyx MC......

 
Salam & Hai semua....
Pagi ni 6.30am eynda try online....internet takde signal daaaaa.....
Sampai 4pm takde jugak signal, eynda call customer service....
Jadi technician la kejap...kena try direct wayar modem ke pc la....kena key-in macam2 dlm pc...ni customer service ajar thru phone...bertuah kalau eynda memang dah tau benda ni hehe...
Modem & pc takde problem....so diaorg hantar technician yg original keluar check line internet eynda...kat mana ntah...bukan kat rumah eynda...
Dlm 6pm dah ada signal balik...alhamdulillah....
Cepat jugak keje diaorg kali ni...bila call customer service pun 2-3 kali ringing dah berjawab...tak macam hari tu dekat 15 minit tunggu baru ada org jawab phone...
Tu la citernyer...tertanya-tanya jugak apa citer blog eynda & blog kawan-kawan......
Tak sempat nak baca hari ni...nak update entry pun tunggu esok la....dah ngantuk....nak tido...
Selamat malam :-)

9 comments:

Mr PenyuBiru said...

nampaknya servis diorang dah semakin baik.baguslah

liana said...

sekrg dah byk saingan tu pasal kena upgrade skit service diorg heheh.. so far ikutkan streamyx ni kalau line ok mmg laju giler..

Topsy-Turvy Mum said...

pantas gak diorg...

me sib baik ler bab2 cenggini serah kat hubby jer..

Softtouch [Hanim] said...

cutenye ckp streamyx mc...demam lah tu sbb siang mlm dia bkerja..he he he

Nana said...

Patut la senyap je kak eynda...stream mc rupanya.

neezareef said...

ni dah ok leh kembali blogging

shabiela said...

patut sha bukak blog akak dr pg smpai mlm xde n3 trbaru.. trtunggu2 gak ni.. maklumla peminat setia blog akak.. he he..

eynda said...

Encik penyubiru...ye...eynda pun tak sangka diaorg cepat bertindak :-)


Liana....ha'ah...streamyx ni kalau takde masalah memang laju dari yg lain....


Rox....kalau nak tunggu hubby eynda, weekend la baru dia boleh buat semua....eynda takkan boleh hidup tanpa tenet berhari-hari....pandai2 le eynda kena buat semua hehe....tapi bab kete sanggup tunggu hubby cuti haha...


Hanim....ha'ah streamyx kat rumah ni demam sebab letih keje siang malam kot :-D


Nana....tu la..ada citer tapi takleh nak update....nasib baik dah ok...



neezareef...sudah tentu :-D


sha...cehh..terharu akak....citer merapu je sha hehe...

que_zul said...

umah sy pun sekali kena..upernyer, terkena panahan petir...tukar modem...smpi skrg tk dpt yg baru..mungkinken apetir, dorang tak ganti kot...so, kami beli sndri punyer la...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails