Wednesday, July 1, 2009

Salam Rabu

 
Bik-Boooooo!! (Bak kata abang Adam...)
Takde citer apa sebenarnyer..gedik nak buat entry jugaaakk :-p
Hannah sekarang suka main hide & seek...
1...2....3....4...5...6...7...???...???...tennnnnnn!! Here i commmmeeeee......

4 comments:

Lybeau said...

Eynda... i nak kidnap Hannah la.... shes so cute.... gerammmmmm cam nak tubit jek pipi and kiss dia... he he he....

Softtouch [Hanim] said...

ala ala ala comelnya...mula2 tgk pic igtkan dia nangis rupenya main nyorok2....main ngan untie nak?

shabiela said...

cutenya dok celah dinding tu.. he he..muat2 jer..

eynda said...

RL...kalau kita neighbour senang je nak pass hannah kejap kat U...biar dia main dgn Matin hehe...



Hanim....hannah mesti suka...asyik main dgn abang adam je dia boring dah hehe...nak main dgn mama, mama tak cukup tempat nak nyorok kekekek....



sha...ha'ah suka dia nyorok kat situ...tapi kena tengok la sebab sebelah tu pagar balkoni...bahaya...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails