Tuesday, June 30, 2009

Iklan Oreo

 
Saya suka Oyeo (oreo)
 
Yummyyyy....
 
Makan icing kat dlm tu je...biskut tak layan....
 
Konfirm tak laku kalau buat iklan gini hehe...
Sebenarnyer nak citer pasal cafe dlm gambar tu...
Cafe kesayangan eynda....malas masak tapau situ je kalau takmo pegi jauh2...
Kalau rasa malas nak keluar rumah call je...diaorg hantar makanan depan pintu rumah...janji kita bayar :-)
Masakan boleh tahan sedap. Dah ramai tukang masak bertukar ganti tapi rasa lebih kurang sama je masakan diaorg. Agaknyer tuan punya cafe jaga quality masakan kot...sukatan tetap.
Nanti kalau dah pindah dari kondo ni mesti rindu masakan kat cafe tu :-p
Diaorg pun akan kehilangan seorang regular customer :-D

10 comments:

Mia-Ina said...

wah best ni leh pesan...siap hantar depan pintu umah g ...mana de service cam2 g mia jumpa..takat nk order fast food..yela..hehe

Mia-Ina said...

nak tau x eynda...kenapa suke msk eynda nye blog...suke tgk muka eynda, muka hannah yg cute muit tue..ala2 org omputeh lak..hehe

plg jeles..tgk kehidupan eynda....yg mcm loving family ..hm, kan best klu mia pn jd mcm eynda...hehe

sf said...

eynda kat area sini ie cahaya spk, sunway kayangan susah nak carik makan bes bes :(, kayu manis tu kalau nak makan selalu kering ah poket. mamak semua kureng. dari haritu nak gi cafe kat kondo asyik lupa.

eynda said...

Mia...servis baik punyaaa hehe...minimum RM5 kalau nak suruh hantar kat rumah...tq mia...terharu eynda dengar...alhamdulillah so far so good..rumahtangga tu adat la ada jugak tak sependapat dgn hubby tapi jarang la...yg penting benda kecik jgn nak besar2kan...jgn pikir yg tak masuk dek akal...jangan cabar ego suami...pendek kata guna kelebihan kita sebagai seorang wanita...insyallah bahagia rumahtangga...insyaallah satu hari nanti mia pun macam eynda :-)



SF...tu la nanti pindah cahaya SPK takleh malas2 masak la sementara nak jumpa kedai2 makan ni...kena simpan stock lauk basah banyak2 kat rumah hehe....ye la..kayu manis tu mahal...sebulan sekali boleh la makan kat situ :-p Ehh....nak datang cafe calling2 laa...mana tau eynda free...boleh turun minum2 jugak :-D

Softtouch [Hanim] said...

wa....bestnya dia boleh anta kat umah..mcm mcD plak yer...mesti rugilah tokei tu bila sis dah pindah nnti...he he he..

Budak2 kan suka nau mkn icing oreo tu..maniskan tulah dia suka...

eynda said...

Hanim...hasil bisness dia mesti kurang lepas akak pindah nanti hehe....akak pun perasan....budak2 lebih suka icing tu dari biskut kan...pandai orang yg buat iklan....atau budak2 ni yg tiru iklan? :-p

shabiela said...

comeynya hannah suka cmtu.. he he.. anak2 sha pon mkn icing jer..syg biskut tu.. xde ker jual icing sajer? ekekek.. sha pon ader 2 buah restoran kt umah, col jer diorg msk, tp kena pi amik la.. he he..

eynda said...

Sha...akak selalu beli oreo yg peket kecik 3 keping je kat dlm tu...kalau beli bungkus besar, kejap je habis icing dia jilat....senang kan yg boleh order ni...tapi akak lagi syiok la sebab diaorg hantar terus ke rumah...ting tonggg.... hehe...boleh la malas2 selalu sementara tak pindah lagi ni :-D

M@ said...

aha yelah kenape eh dieorg x makan biskut tu..aqeel pun gemar benor oreo ni..tp mkn icing je..isk..

eynda said...

Agaknyer anak2 kita ni tengok iklan tv tu la kot...budak2 kan suka ikut-ikut hehe...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails