Tuesday, July 14, 2009

Koleksi Gambar Family ~ Majlis Cukur Jambul Hannah

Meh tengok gambar lama pulak...
Hari ni belum ada citer menarik berlaku hehe...
 
Majlis cukur jambul Hannah.
Masa ni Hannah baru nak masuk 3 bulan.
Cukur jambul adam dulu, eynda dalam pantang. So semua orang siapkan....adam takde buaian....cuma pakai rocking chair jek...cian adam....
Kali ni kat Hannah eynda dah habis pantang...eynda la yg sediakan buaian...bunga-bunga....warna tema.....order2 makanan...haiihh...puas hati hehe...
Eynda agak chubby masa lepas bersalin kat Hannah kan.... :-p

10 comments:

syanis said...

alahai kecik nyer gambo... sy dulu wat cuku jambul syazana masa sy masih dlm pntang... serik weh... sebab x dpt mkn cedap cedap... kehkehkeh

POSH76 said...

lepas banak beselahh...tp skrg eynda sudah hot mummy...hehe

neisya said...

ni kat kg ye eynda?...hannah hisap puting ye masa bb?...comel la...mama pun comel walaupun berisi sikit...:)

que_zul said...

eynda maintain comel dan cun laa....

Ella said...

hannah is so comel..
How i wish dpt baby girl this time...

Biasalah eynda masa a few mth lps bersalin mmg tembam..
i dulu buat majlis danny masa dalam pantang sebulan ..
so tgk jelah dorg makan best2..

eynda said...

syanis...gambar tu dah lama edit...malas nak repair balik :-p Betul kalau time berpantang tengok org makan je la hehe...



Posh...hot mummy?? Berkat hannah setiap hari sebut "mama hot...mama hot..." kot hehe....actually dia nak nenen masa sebut gitu kekekek....



neisya....kat rumah MIL....dulu ajar dia puting...kejap je tu....masuk 4 bulan puting takmau...susu badan perah masuk botol pun dia reject...terus nyusu direct sampai sekarang...lawak la tengok diri sendiri masa chubby hehe...




que...tq :-)




Ella...insyaallah nanti ada la rezeki dapat baby girl...sama la masa cukur jambul adam buat dlm pantang...tak syiok langsung hehe...telan air liur jek :-p

::i.e.r.a:: said...

eynda..yg baju kurung purple tuh anarita ke? dah lama benar x jumpa ngan diaorg..eynda ada contact diaorg? Fae,Anarita,Mimi dsb...
Mak yam skrg kat Tmn Desa Jya lg kan..

Layla said...

haha....ingat lg eynda suka tul bihun goreng time preggy hannah...sekejap je lani dah nak masuk 3 tahun.....

Lady of Leisure said...

cutenyer hannah... sangat sangat ikut muka kak eynda... :)

eynda said...

iera...ha'ah anarita...dia la yg selalu eynda jumpa kalau balik kampung. Yg lain2 tu jarang la...kat sini kekadang jumpa Saerah :-) Mak Yam & sedara mara sekarang semua kat sungai lalang kecuali paklang din kat tmn desa jaya :-)




Layla...ye la kan..hari2 breakfast bihun goreng...agaknyer sebab tu kot rambut hannah curly hehe....



Lady.....ikut muka akak ek...ingatkan ikut muka hubby hehe....

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails