Wednesday, July 22, 2009

Koleksi Gambar Family ~ Pulau Redang 2008

Hari ni eynda bawak korang makan angin kat Pulau Redang pulak...
Memandangkan eynda pun dalam mood nak bercuti....tapi bukan minggu ni la...Adam ada exam next week...stress bakal menjelmaaaa.....
Gallery 1
========
Best sangat Pulau Redang...sape yg dah pegi mesti tahu kan :-)
Eynda punya la jakun...tak tau pun Malaysia ada lautan yg cantik.....naik bot dekat2 nak sampai laut dah biru macam dlm swimming pool...terujaaa..(sorry la kita memang jakun)...
Cakap jugak kat hubby...naper la masa honeymoon dulu dok nampak Pulau Langkawi je...kalau honeymoon kat Redang dulu mesti best kekekeke.....
So enjoy je la layan gambar.....ada lagi 1 gallery nanti eynda sambung.....
Sebelum ada sape2 pikir bukan-bukan...eynda nak ngaku yer...kalau vacation especially kawasan pantai eynda memang guna cap jek.... :-p
** Ada yg dah pernah tengok gambar2 ni :-)

15 comments:

Rinna said...

Wah cantiknya Pulau Redang.. bila laa dpat pegi nie.. :)

shabiela said...

hannah ms tu rmbut pendek.. comeynya redang, bila la leh smpai.. hu hu.. akak ni putih sungguh la..

m@ said...

sbb tgok pix kakeynda ni lah gedik sngt nk p redang ni..heheh
sngt canteek..ma rendu lah redang..nk bg fish mamam.

iNa said...

uiks.....mcm kenal je pic2 tue kt ne...hihihi.......

cntik kan redang....
laguna pon best...
smpai2 je naik tram........

white sand... :) ..tenang je..
klau honeymoon mmg syiokkk..

mase ina g dulu pon ramai couple yg br kawen,inai merah2 sume.....hehehe..

-iLLa- said...

kak eynda,ms neh akak npk berisi sket kann..skg dh npk slimnnyaa..tp berisi pun ttp npk cunnn...

IxoR@ said...

Wah...cantiknya Pulau Redang. Lebih cantik dari Pulau Manukan di KK, Sabah kot....

Kalau dapat snorkeling alangkah indahnya......

Bitt said...

kite lom jejak kaki lagi kat redang....ramai org kate memang best termasuk akak...nanti kite listkan dlm plan percutian kite ;)

E-Marlin said...

terujanya tgk pulau redang ni.....
apa aktiviti yg kita boleh buat kat pulau ni ye?

sis eynda dok hotel mana?

eynda said...

Rinna...insyaallah satu hari nanti mesti pergi.....memang teruja tau kat sana :-)




Sha...ha'ah...tengok rambut hannah tu baru tau sekarang rambut dia dah panjang sangat....tunggu amalin & balkis besar skit pegi la..mesti diaorg suka main pantai pasir putih....




Ma...akak pun rindu kat redang.....nak bagi baby shark mamam :-) (padahal penakut giler masuk dlm laut tu hehe)



Ina...akak pegi time cuti sekolah banyak rombongan cik kiah hehe...




illa....itu time tadak exercise....sekarang seluar coklat tu takleh pakai dah....boleh terlondeh hehehe....



Ixora...snorkeling depan hotel jek pun dah cukup ....macam2 ikan ada termasuk baby shark....even mandi2 dekat dgn pantai pun ikan lalu tepi kita kalau tak ramai orang la :-)




Bitt...yess...tempat yg wajib dilawati....akak rekemen ;-)




Erna...akak stay kat Laguna Redang....boleh snorkeling...bagi ikan mamam....petang2 masa akak pegi kat tepi pantai ada macam2 aktiviti pihak hotel buat...games etc...yg lain tak brape perasan la sebab hubby & adam asyik snorkeling je....yg paling best masuk dlm laut, tengah skit then bagi ikan makan....

Softtouch [Hanim] said...

bestnya pg redang..teringin nk pegi..tp nnti br pegi..ramai yg ckp redang cntik sgt..

que_zul said...

cantiknyer redang..tk penah pi lg..leh ler ajak cik abe pi nanti...

cute nyer hannah masa ni..mcm anak mat saleh gitewww

eynda said...

Hanim....memang cantik...kena pegi :-)




Que....thanks....nanti ajak la cik abe pegi :-)

liz said...

sis, cantek redang tu.

tapi benda lain yg i notice..wow u surely are fitter now.

congrats!

eynda said...

Liz....cantik kan redang....thanks yer....part body tu maybe nak nagku jugak la...ada beza skit dari dlm gambar tu....lemak banyak dah hilang & tenaga makin banyak sebab dok workout kan hehe...boleh ke ngaku cam ni?? :-D

ibu damia said...

teringat saat2 manis masa gi honeymoon kat Redang 5 tahun yg lalu.....

btw salam perkenalan.....i dah follow u.........

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails