Wednesday, July 1, 2009

Kat Mana-mana Pun Oklah....

Tadi sementara tunggu Adam balik school, eynda baca paper & magazine....Hannah macam biasa merayau satu rumah....
Tiba-tiba.....
 
Kat tepi eynda.......
 
Dah tertido kekekeke.....kenyang makan pizza agaknyer....kat mana-mana pun boleh zzzzzzzzz.... :-D

25 comments:

Rinna said...

Alalalala ciannya tgk hanna tido gitu..cam penat sgt.. tuh.. dia main apa tadi sampai tak sempat cari sofa ker..tilam ker..hehehe :)

Mia-Ina said...

aduh..duh..siap tertido tue..main pe nye hannah smpai penat begitu?

sheila said...

ni kes ngantuk & penat melampaulah ni..

kimoblade said...

eynda..
cute betul hannah ni.. senang betul ek dia nak tidur...Makin besar makim mulus kulit dia..habislah eynda jenuh nak kepung nanti... hehehe

Anonymous. said...

cutenyeeee!!! :D

liana said...

ekekek cute dia..budak2 ni time suh tido takmo tp kalau dah penat sgt memana pun boleh

que_zul said...

ala cute nyer...pandai lak cari tmpt sejuk atas lantai nk tido...

sweets said...

senang nye hannah nk zzzz~ he..
comei je..

Nana said...

cute nye hannah tdo...kelakar pon ade, sebab menonggeng cenggitu..lame ke die tdo camtu?

babyluv_ayang said...

ni bole buat group ni ngan kyra.....pelik2 port diaorg tidur....hehehehehe...

Mimie Hamdan said...

alah cutenya...

Mama Azlina said...

hi..salam perkenalan...comelnya dia...rambut curly...how i wish mine is like her..senang nak zzzzzzzzzz...

Lybeau said...

Eynda... si hannah same ngan matin masa dia kecik skit.... even tengah main dia boleh tertido... pernah satu hari tu...tengah suap dia makan dia boleh tertido...tapi mulut buka...kunyah... ha ha ...peel budak2 ni mmg pelik.... tapi benar...

adha said...

makin comel la anak dara eynda neh...

eynda said...

Rinna....mia...sheila....dah 2-3 hari dia bangun 7am....selalunyer bangun lewat skit....bila bangun awal ngantuk balik la...pas tu dia dlm rumah tak duduk diam...ada je benda dia nak buat...



Kimo....ayah dia dah start tepuk dahi pening pikir bila anak besar nanti haha...pakai sexy2 pun dah kena tegur :-p



Anonymous....thanks :-)


liana...betul kan...kekadang set time utk diaorg tido tak menjadi pun...



Que....tu la...eynda pulak yg kesian risau dia sejuk....

eynda said...

sweets....ada masa senang...ada masa susah nak suruh dia tido....


Nana...dlm 20 minit gak...kesian jugak sebab lantai sejuk tapi kalau gerakkan dia, dia akan jadi moody....terjaga tu pun sebab adam balik tekan loceng rumah ting tong ting tong meriah....



Fara...haaa...boleh geng hehe...dulu2 lagi la..tertido dlm bumbo seat...dlm walker...dlm high chair......sekarang ni suka tertido dlm troli kalau shopping barang dapur hehe...



Mimie....tq :-)



Mama azlina....salam kenal :-) Hannah ni siang2 senang tertido sendiri....tapi malam2 nak tido masih kena nyusukan dia....atau urut2 badan dia dgn minyak baby, baru terlena... :-)



RL....kes sambil makan tertido pun pernah jadi jugak...nak tergelak pulak hehe...diaorg kan aktif so senang la nak tertido kot... :-)


adha...thanks :-)

Fa'e said...

alahai...tomeinye dia tido...siap tertonggeng2 hah! terlampau kekenyangan al tu ye? musti mama dia masak sedap....

ME said...

comelnya...

Softtouch [Hanim] said...

ciannye hannah tido kat lantai...kalka pun ade kan sis. Itu kenyang sgt mkn pizza smpai xlarat nak cari katil..he he he

~honey_nurhaliza~ said...

ala tomey nya tdo cmtuh...damia pon ske tdo cmtuh gaks..:)

eynda said...

Fa'e....takde la sedap sangat...pizza pondok2 je hehe...tertonggeng kat bawah dia tu ada barbie satu & buku citer barbie satu hehe...usung merata...tido pun dgn benda2 tu :-p


ME...tq :-)


CPM...thanks...budak2 ni macam2 style tido kan...kekadang hubby usik2 jangan sampai ke besar tido gitu hehe....

shabiela said...

cutenya.. leh tdo gitu.. simpn gmbo ni, bg dia tgk bila dh besau..he he..

amalin 1 kali jer trtdo ms mkn kt kenny rogers.. tgh suap mkn leh tdo.. sib baik x lekat..

iNa said...

alahai budak comel nieee...

eynda said...

sha...ha'ah simpan nanti tunjuk kat dia...hannah ni dari baby lagi boleh tertido kat mana-mana pun hehe...


Ina....nabila pernah tak tertido cam tu? :-)

Cik Adek Manes said...

eee.. hannah nie.. kiyut nyeee.. geram tgk die..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails