Thursday, July 23, 2009

Baby???

 
Owwhh...tidak....eynda tak peknen.....
Tapi Adam masih berimaginasi kalau la ada baby dalam rumah ni....
Kalau la mama peknen....
Buat mama serba salah.....
Kawan-kawan ada jugak yg usik....Hannah buat perangai hari tu sebab nak dapat adik kot....
Hhhmmm....
Sampai termimpi-mimpi eynda tau....
Siap ada nama lagi dalam mimpi tu....
ELISYA LIANA!!
Yessss...it's a girrrlllll :-p
Actually nama LIANA tu dah ada dlm list masa pilih nama Hannah dulu....heran jugak kudapat petanda nama tu dlm mimpi hehe....
Adam sabar yer...kita pindah rumah baru dulu...dah settle semua baru mama pikir....nak baby ke tak... :-D
** Mimpi hanya mainan tidur....tetapi adakala jadi petunjuk kepada sesuatu :-)

24 comments:

que_zul said...

eynda, kebetulan pulak, Nama ELISYA tu pilihan hubby sy kalo dpt bb perempuan...tp lum ada rezeki lg...

Bitt said...

amin... sabau ek adam..

shabiela said...

sedapnya nama.. adam nk adik lg la tu.. he he.. leh lagi sorg tu kak.. mana tau mimpi jd kenyataan..wow.. kita tggu berita baik nnti..

LIN ARIFF said...

wahh eynda sampai termimpi2 lgk....tp mmg benar laa kdg kala mimpi ni membawa khabar yg ada kebenarannya....org kata kalo benar rejeki anak tu ada tak kira time nak jdk jadik gak hahahahha

-iLLa- said...

heheee..kak,adam pun tau seronokkan..leh byg kalalulaa ada bb eheee...

Shida said...

sis,adam n hannah pun dah besar,dah bole tu..hehe..selamat berjaya..

Softtouch [Hanim] said...

wah...bestnya da bb..mesti comel sis kalu next bb girl..mcm hannah n adam..anak sy pun mcm tu..suka sgt bb tp sy rase mgkin tahun dpn baru nk peknen. Baru pindah sis..paham2 jelah..

sesemutku said...

auwwww... =)

liana said...

haha..eynda mengingatkan citer my mom.. dia mimpi ku bg baby suh pegang.. lepas 2-3 bln kemudian ku peknenkan si Aqil hehehe..jeng..jengg

azmiezas said...

Mimpi tu mainan tido...apa-apapun selamat mencubalah ye...he..he..

iNa said...

kak eynda...
jom preggy sesame..hihihi....

Mia-Ina said...

mia jd pendengar jela kak.

x leh join org semua pregnant,.haha

bujang lg ....

ira_kecik said...

kak eynda..... harap2 la mimpi kk eynda tu jadi kenyataan ek.... baru la ceria sikit rumah baru kak eynda nanti... ira doakan yer.....amin....

mama idzareef said...

cutenya adam nk baby..

adha said...

aminnnn kata2 adam tu.. kih3...

eynda said...

Que...eynda pun tak tau dtg dari mana nama tu...agaknyer dok tengok gugu gaga erra kot hehehe...



Bitt....Aminnn hehe...




Sha....akak sebut2 nama tu terus terjaga tau haha...ntah apa-apa...ramai sangat dok suruh peknen lagi...rugi kata diaorg kalau anak 2 jek...nanti la pikir2 :-D




Lin....kalau teringat sangat memang sampai termimpi kan....eynda banyak kali gak mimpi dapat petanda...tapi kalau dah tiba rezeki nak dapat anak eynda terima...walaupun tak pernah miss makan pil :-p

eynda said...

illa....adam tu tak cukup sorang adik kot....tu yg dia asyik suruh peknen je tu :-p




Shida...akak tunggu pindah rumah baru dulu la :-D



Hanim...tu la kan baru pindah ni banyak benda nak kena settle...pas tu mesti letih...takut kesihatan tak elok kalau peknen....next year bagi adik kat hero tu ye :-)



Mut...auuuwww auuuwww.... :-D

eynda said...

Liana....jeng jeng jenggg...suspen je....tapi eynda mkn pil....kalau peknen gak alhamdulillah :-)




azmiezas....terima kasih...tahun depan eynda cuba ye :-)



Ina....ajak MA sekali hihi....

eynda said...

Mia....takpe....timba ilmu berumahtangga kekeke.....

eynda said...

ira....alhamdulillah kalau jadi kenyataan...tapi kalau boleh lepas pindah rumah baru la :-)




Fizz...naper la dia teringin sangat nak baby hehe....hannah kan adaaa :-D



Adha...aminnnn...utk tahun depan :-D

iNa said...

kak eynda...
haaa..MA pun nk preggy gak...
baby 2010...hehhee....

nona said...

manelah tau...rezeki umah baru ek...

IxoR@ said...

Dah ada request....

Kudoakan....amin.

:D

eynda said...

Ina...haa..nanti kita marathon sama-sama hehe...rasa tuanyer nak marathon dgn korang :-p




Nona....insyaallah... :-)



Ixora...tq...terharu... :-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails