Wednesday, July 29, 2009

Aktiviti Petang.

Sebelum scroll ke bawah sila baca ni dulu yer...
Pasal diet & workout semalam & hari ni...
Eynda kureng mood nak update...actually ada yg eynda lupa nak snap gambar....
Last night eynda tak tido sampai 4am gara-gara temankan hannah...then 5.30am dah bangun utk rutin harian.....pas tu suhu badan dia tinggi skit malam tadi....demam sebab sejuk ekon kot....dah baik siang tadi....
Walaubagaimana pun pemakanan macam biasa cuma lunch eynda 2 hari ni eynda ambik nasi putih separuh + sayur2 je...sebab eynda tak masak...hari2 jadi zombie sampai takde mood sangat nak buat keje....asyik nak lepak & cover tido jek :-p
Esok sampai ahad eynda tak diet & workout...esok hubby cuti..ada plan jalan2 so mesti makan2 kan :-p Pas tu sambung dgn holiday yeaaayyyyy.....insyaallah... :-)
Ok la back to the topic balik....
Petang tadi bawak hannah gi playground.....dah lama tak bawak dia ke situ sebab selalunyer nak balik liat benar....menjerit-jerit melalak-lalak mengamuk takmo balik rumah.....
Sekarang dah cerdik kot...ajak balik...esok datang pulak..."ok mama..." cehhh...bagusnyer....senang la lepas ni bawak gi playground ...dah boleh bertolak-ansur :-)
 
Uikkk...kepala sapa la ni??
 
Weeeeeeeeeeeeeeeeee........
 
Gelap pulak gambar adam ni...sebab belakang tu cahaya cerah....
 
Gigih panjat slide tu...ntah apa-apa la playground ni...benda alah ni takde tangga...terpaksa la budak2 panjat slide naik ke atas...ada la tiang besi tapi bahaya la budak kecik2 nak panjat...
Mama duduk kat tengah :-p
Eynda suka gambar ni :-)

16 comments:

-iLLa- said...

lagik kak pic hannah!!ekekee...
kak,adam pun mcm tuh kak..kalo pg plyground ajak balik x nk melalak2...jenuhh nk pujuk...

Lady of Leisure said...

kak eynda, hannah mmg suke berjaga malam eh.. cian mamanya.. siang mesti ngantok kan..?
siang hannah tido tak?

Bitt said...

huh memang kebanyakkan slide yg kite singgah pon ade yg cenggitu...heran sungguh kite...ye la situ tempat bebudak main kan ke derang saje nak buat perhiasankan...geram kenkadang tu... hehe so cute ley adam n hannah

comey_lote said...

sian kak eynda..tapi pahala besar kan...cantiknya la hannah...macam mix omputeh je!!

rizan&suzana said...

hannah dgn adam adalah jelmaan kak eynda dgn HB versi kecik..hehehe

que_zul said...

teringin gak nk bw mirza main2 kat playground..tp takut dia jerit2 tk mo balik pulak....

hannah sungguh cute...rambutnyer perang asli yer eynda?...(mcm anak sedara sy jugak...sorang jer yg lain dpd lain..mcm anak mat salleh pulak...)

Emma said...

hoho, maria pun pernah tahap tak bawa depa gi taman sebab susah nak balik..nureen laaa...now nureen dah ok najla plak..dush dush..tp bawa gak seminggu sekali at least.

ira_kecik said...

bila la ira dapat bawak balqis gi main kat playground.... hehehe comel la hannah, cantik rambut dia kerinting......

M said...

eynda pakai camera apa? gambar2 eynda clear, tengah fikir nak beli camera, rasanya dah tak sanggup guna camera handphone saja.

mama idzareef said...

lerr..nape hannah terbangun lagi..maybe dia nap lama sgt ptg2 kot eynda..

eve pn camtu kalo g playground sekejap dlm 5 minit camtu kalo ajak balik sure melalak..tp kalu dia main dh lama..peluh dh kuar baju pn basah lencun sbb dia mmg kuat bpeluh kdg2 dia yg ajak kita balik..ekekeke..penatla tu..

Ella said...

seronok tgk anak2 happy kan eynda.
my danny pulak tiap ptg mmg ke playground dlm kawasan kondo spend dlm 1hr kat playground main dgn kawan2.

i balik keje pergi melawat dia sekejap saja. X larat nk tunggu sampai sejam..penat balik keje..alasan. haha..

kalau dulu boleh jog, ok juga, i jog then danny main ngan kawan2..

la ni mmg harapkan maid or my mum monitor dia main2 kt playground.

neezareef said...

dua2 npk sonot pg main kt playground

iNa said...

bestnye p playground..
klau nabila,xnk blk...huhuhu..

Nana said...

kak, kite pon suke pic yg last tuh...cute2. Irdina still lagi tak berubah, kalau ajak p taman nak balik bukan main susah lagik.

shabiela said...

hannah.. baju hannah sama ngn aunty la..nnti aunty amik pic ok..

anak2 sha pon cmtu.. nk balik kena angkut, hb pgang sorg sha pgang sorg.. hbis melalak lam keta.. kekek..

Mia-Ina said...

eeei..suke dpt tgk pic hannah..cute nya..alangkah bestnya dpt baby mcm akak...huhu...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails