Friday, July 31, 2009

Entry Rojak.

Mula-mula sekali...Alhamdulillah...syukur sangat2 sebab hari ni henpon eynda boleh guna balik...thanks pada yg bagi petua kat eynda ;-)
Phone hubby tu eynda simpan elok2...mana tahu henpon eynda ni "sakit" balik ker....
 
Today hubby cuti....pagi tadi kami pegi PKNS kejap...pas tu terus ke Cahaya SPK utk bayar utilities...
 
 
Hannah kata ada "hungry fish" dlm swimming pool tu hehe...
Petang, lepas adam balik school, kami pegi IKEA....adam nak main2 kat playground dlm IKEA tu....ok lagi senang kami nak tengok barang....
 
Hannah pulak tertido...
Lepas selesai kami belek2 barang kat IKEA, pegi ambik Adam....pas tu makan hotdog kat IKEA tu...sedap...Adam makan 2 bijik!
Masuk kedai majalah...anak2 sibuk nak buku jugak...
Amalkan budaya membaca walau di mana kita berada :-D
Masuk kedai perabot tu....baru bukak....lawa jugak tapi mahal sebab kayu jati...
Dinner siap2 kat Kluang Kopitiam....
Actually nak snap gambar sirap bandung tu....tapi dia pulak sibuk nak posing hehe...
Smile hannah....take picture :-D
Eynda & hubby order menu yg serupa....maklum la sehati sejiwa... :-p
Nasik ayam hannah...ayam ayah & mama share sorang setengah :-p
Abang adam order fries....diaorg makan tak habis pun...tapau balik rumah....
Lepas dinner masuk Brands Outlet jap....membeli dan terus blah kekekek....
Outfit hari ini....baju lama daaa...banyak baju baru belum pakai...asyik pakai yg jadi feveret jek :-p
Posing dlm fitting room BO...takde keje betul....
Ni hasil belian hari ni....ada jugak yg tak masuk di akal...
iaitu majalah2 lama! 1 pack only RM3.90....eynda beli 2 packs ...tak tau nak habiskan duit cemana...kubeli majalah lama jek :-p
Pas tu buku barbie Hannah & buku MJ adam punya...tetiba je adam ni minat MJ :-p
Lupa lak nak snap CD MJ hubby beli utk adam hehe...
Kat BO beli baju GAP utk adam & hannah....yg lelain tu beli kat gerai2 jek...banyak hannah punya la sebab banyak pilihan...adam tu plannyer nak beli jeans labuh kat dia...tapi dlm BO takde size....
Oleh kerana esok maybe eynda tak jenguk blog....sebab nak pack baju2 utk holiday....eynda citer dlm entry ni jugak la....secara ringkas....
Kami pilih kota keriangan utk cuti-cuti Malaysia kali ni :-)
Nanti eynda buat entry bila balik dari genting yer.... :-)

18 comments:

Lady of Leisure said...

selamat bercuti kak eynda..
:)

rizan&suzana said...

wahh gentingggg..dah booking bilik awal2 la ni yekk..kalo tak sokmo susah nak dpt bilik..kak eynda..tolong wakilkan main solero dan roller coster utk ana..

sesemutku said...

slamat bercuti...

Ella said...

happy holiday eynda..
enjoy with ur loving family.

ira_kecik said...

bestnyer kak eynda nak gi cuti2 malaysia..... happy holiday.....

mama idzareef said...

wahh..nak ke kota keriangan yekk... so enjoiceeee.... ;p

que_zul said...

selamat berholiday.....hep2i yer...

::i.e.r.a:: said...

Eynda..
Bestnyer g Genting.. iera dah lama x gi Genting. Sepanjang kawen nak masuk 5 thn nih baru sekali jer pg ngan hubby.. masa baru kawen setahun jagung......hehhe.. Last pegi Genting on 2007, tu pon Event Proton Edar kat situ..ok so tuk Adam & Hannah mesti diaorg enjoy sgt nanti kan..tuk eynda sefamily

"h.a.p.p.y h.o.l.i.d.a.y...." :)

Softtouch [Hanim] said...

hepy holiday..sy plak pgi teluk batik..bwk adik mandi alut..insyaAllah...

Some1...somewhere...somehow... said...

kiut legging hannah...
akk apsal x beli suar adam kt padini>next to BO...
ada sales up tp 70%...

LIA said...

happy holiday akak...

-iLLa- said...

geram btul tgk hannah...nk gomol2 bole x??muakakaa...

happy holiday kak eynda..

Anonymous said...

hi eynda..
amboi..gi cuti2 ek..sonoknye..
adam cuti ke hari jumaat / gi lps dia balik dr school?
alhamdulillah..berguna juga ye petua2 yg kiter bg & kawan2 lain bg psl hp tu..
dh dpt guna semula..
selalu la pujuk2 dia..jgn bg dia majuk sokmo..hehhehhee

Abrahyn said...

comel betul your hannah tuh...i suka tgk pic dia baca buku tuh...cute la...geram i ! :p

महामंत्री - तस्लीम said...

Nice Blog. Congrats.
-Zakir Ali ‘Rajnish’
{ Secretary-TSALIIM & SBAI }
[Editor- Children’s Poem & Adult’s Poem]

Mia-Ina said...

selamat bercuti kak eynda...hehe..suke nya dia...snap gmbr byk2 k

shabiela said...

amboi, kemain hannah study ek.. he he.. adam minat MJ? sama ngn hb sha.. tp bli vcd cetak rompak rm5 jer.. he he..

selamat bercuti, bestnya..

Bitt said...

bestkan ade gurl banyak baju leh beli...kalo boy asik2 itu jek...heheh color jek tukar2...

hannah n adam sweet n cute...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails