Wednesday, June 24, 2009

Koleksi Gambar Family ~ Cherating July 2007

Jom layan gambar lama kejap :-D
Percutian kat Cherating...stay kat Impiana....eynda suka Impiana ni...konsep bilik tidonyer cun (bagi eynda la...) rasanyer 2-3 kali dah check-in kat Impiana...tapi ni 1st time bawak Hannah....
 
 
Besar2 ni Hannah susah betul nak senyum. Masam je muka....kekadang nampak macam amoi pun ada hehe....

14 comments:

M@ said...

sngt comei hannah..

ma pun suka impiana ni..katil dia cun 4 tiang gtu heheh..tp jenuh nk angkut bag kn.:)

sesemutku said...

chumelnya hannah..cam ank mat saleh...

que_zul said...

comeineyr hannah..mcm mix gitu...dh besar, tmbh cun pulak...

MAKCIK REHAN said...

terimbau kenangan masa gambar2 ni akak tempek kat porem. hannah masa kecik montel ekk.. dah besar ni susut sikit badan nyer

Nana said...

cumilnye hannah..kak eynda hannah umor bape skang ni?

eynda said...

Ma...ha'ah la kan....takde tangga hehe..


Mut...tq...akak tengok macam amoi...sebab mata dia macam kecik skit time tu hehe..


que...tq... :-)



Han....terimbau sangat2 hehe...sekarang dia dah aktif...makan nasi pun 2-3 sudu je...banyak makan yg merapu...cemana nak montel.... :-p


Nana...tq...hannah bulan 10 ni masuk umur 3 tahun :-)

Rinna said...

Owwh best yer duk kat Impiana.. leh try laa cam ni ..:)

mama idzareef said...

lainnya hannag mase kecit2 dulu.. maybe sbb rambut curly2 dia yg cute tu takda lg kan..cam anak mat saleh la hannah nie.. :D

psstt : sis..hannah skrg brape thn? dh pandai cakap blm? tgh risau eve dh nk masuk 2thn pn still cakap jerman.. ;p

eynda said...

Rinna...bagi eynda best la...sebab biliknyer tak macam bilik hotel biasa...try dulu baru tahu :-)



fizz...ha'ah masa ni rambut dia lurus...eynda dok berangan nak buat bob cut utk dia...tetiba jadi curly la pulak hehe...
Hannah nak masuk 3 tahun, oktober ni....baru boleh paham skit2 apa yg dia cakap...yg terbaru "goyeng" fries hehe (goreng)

Softtouch [Hanim] said...

haahlah hannah comel sgt. Mcm mat salleh ikut kak eynda nie..

sf said...

goodness!! hannah is so so so so adorable! rasa nak geget2

eynda said...

Hanim....tq...tapi selalunyer orang ingat akak ni kawin dgn mat salleh kekekeke....syiok free je hubby akak :-p



sf....sekarang geget dah takde isi hehe...makin slim...tak lama lagi tinggi dari mama dia :-p

ana said...

salam kak
mmg sgt cute la hanna ni
sya suke baby yg ade jambul je kt kepala die
nnt if sye pregnant,sye nk tgk ank akk puas2
biar kenan sket
hehe

eynda said...

Salam ana....tq....boleh aje nak tengok puas2 hehe...alaaa...babies semua comel2 tau :-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails