Tuesday, June 23, 2009

Buat Saspen Aje.....

Dua tiga hari lepas tengah eynda nyenyak tido tetiba henpon eynda ada sms masuk.
2am tau....uihhh...jaga-jaga tu memang rasa meremang bulu roma eynda...
Ada berita tak baik ker?
Ada sesape tak sihat ker?
Suspen nih....
Rupa-rupanyer.....
 
Ceitttt......takde keje ke hantar SPAM pagi2 buta.....SMS yg tak berfaedah pulak tu...
 
See... 2.05am....orang tengah mimpi best2....kacau jek...
Tapi dlm hati lega la...sebab bukan terima berita buruk...ye la 2-3 pagi sape la yg nak kacau kita kan kecuali ada kecemasan.
Ni kali ke2 eynda dapat sms @ 2-3 pagi....yg dulu tu dari MAXIS....hantar MMS sempena Valentine....kekekeke....ntah apa-apa...
Bisik-bisik : Pendaftaran free tu...ada sesape yg berminat? :-p

9 comments:

mama idzareef said...

huhu..tgh tido pn eynda blh jaga ekk dgr sms.. sy ni kalo tido bumi bergegar pn tak sedar...ekekke..tdo mati.. ;p

Mia-Ina said...

abaikan je kak eynda..bukan dpt faedah pun..hehe

eynda said...

Fizz...cemana la tak sedar...sms alert eynda lagu cuppie cupcake...budak kecik nyanyi hehe....eynda ni memang cepat tersedar tengah malam sejak lahirkan adam....diaorg beralih tempat tido kiri kanan pun eynda boleh terjaga tau hehe...tapi kalau dah letih sangat, hannah pun tak bangun malam...boleh tertido tak sedar diri jugak :-p



Mia....memang akak abaikan je....macam2 sms akak dapat.... :-p

sesemutku said...

line D*G* skrg pun asik la dok anta sms tah apa2...iklan la..porno la..siap pemenang petronas 80ribu tuuu...risau ja takut tgh mamai p dok reply kan...

Softtouch [Hanim] said...

sy pun kalu bunyi sms or call tgh malam or pg2 buta suspen jugak takut terima berita yg myedihkan..Haah sy pun sejak ade anak ni senang terjaga walaupun dia beralih bdn..

Willie said...

Memang selalu gak terima sms cam ni

eynda said...

Mut...eynda pun risau gak terreply....nasib baik tak pernah mamai lagi :-p


Hanim....tu la kan...akak sejak ada anak payah nak tido nyanyak mimpi2 hehe...



Hi willie....eynda ada dapat banyak jugak sms macam ni...selalunyer siang/malam.....kalau time pagi2 tengah tido, ni kali ke2 la...i dah jenguk ur blog...nice! I dah follow :-)

POSH76 said...

mmg suspen...tak mungkin SOS...kalu SOS mesti terus callnyer...nasib baik bukan sms nak berkenalan..hehe

eynda said...

posh...ye la kan...kalau SOS mesti call terus...lagi la pucat kalau ada call pepagi buta....sms nak berkenalan dulu2 ada jugak...hubby pun tau hehe...buat donno jek...siap buat missed call kekeke...ntah apa-apa...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails