Wednesday, June 10, 2009

Hari Ni Mama Saya Baik Hati....

Sebab pagi-pagi lagi mama dah masakkan nasi lemak sempoi...
Adam makan nasi lemak 3 pinggan...hannah makan 3 mangkuk...
Petang ni pulak mama belanja adam & Hannah makan McDonald....
 
Hannah makan fries dlm bilik...tempat berkubang sambil tengok tv....haiippp...ada tumpah air ka??? Takpe...senang je mama nak cuci...dah takde carpet huhu....
 
Mama nak ambik gambar abang adam sorang2....Hannah pun nak interprame....sabar je laa...Adam order nuggets yg mc value yg large....air tukar ke milo ais....tengok tu gigit nugget sampai mata juling...keras sangat ke nugget tu sayang oii... :-D
 
Mama??
Mama pun nak jugaaakkk.....selalunyer mama yg terlebih sudaaaaaa....
Order set yg large...air tu tukar milo ais yer....sambil  makan sambil baca blog orang...boley ker?? Opppss...tu blog sendiri kekekeke....tak sopan langsung kan...orang yg sopan makan kat meja makan kan...
Kata diet??!!
Sorry..kennot rezis laaa....korang jangan tiru eynda...diet macam tak diet...janji tak jadi obes udah ler...hidup kena enjoy hehe...jangan tak tahu...workout hari-hari tau sekarang ;-)
Psstt...jangan citer kat orang tau....dlm fridge ada cornetto mc flurry coklat hik hik....
Gini la kalau mama terlalu baik hati....nanti kita buat entry kalau mama jadi kedekut pulak cemana jadinyer hehe...

13 comments:

shabiela said...

sedapnya mcd.. lama x mkn.. tp mlm esok mkn kfc smpena besday balqis.. sbb tu diet seminggu utk mlm esok.. he he.. kak eynda dh kurus, leh mkn mcd..

Softtouch [Hanim] said...

kak ynda baik ati kan?ape kata blanje pembaca diari ni. boleh?

eynda said...

Sha...akak baru je makan kfc ahad lepas :-p Boleh aje nak makan...tapi hidup kena aktif le...baru tak gemuk kan... (di saat ni jari jemari je yg aktif kekeke)



Hanim....tunggu akak menang RM1 juta boleh la blanjer...ek eleh...apa-apa contest pun tak masuk cemana nak dapat RM1 juta hehe...

Dilla said...

kakdilla pun kalau hubby g shah alam, tingai kami 3 beranak senang jer buat McD delivery.hihihi save minyak kete...mesti jran2 tengok amboi rajinnyer mak dia masak kat luaq...hihihi kenkadang malu nak kuar amik, suruh adam kakdilla jer p kuar amik...biaseler rumah2 underground nie...jiran2 amat prihatin......sabo jer la..

M@ said...

kak..syok pulak tgok pix bebudak tu mcm tgok wayang ehhe
nanti umh baru buat bilik tonton khas..waah..bestnyaa

neisya said...

bestnya jadi surirumah..huhu...neisya pening pala uruskan maid ni....

sori lepaskan tensen kat sini

eynda said...

Kak dilla...kat sini kalau ada delivery dgn bangganyer pi ambik hehe...hantar pun depan pintu hehe...biasa dah kat sini orang tak memasak kan...kat rumah kak dilla tu eynda paham hehe...takpe...pindah sini boleh order delivery tanpa rasa segan :-p


Ma...dlm kepala ni plan macam2...tapi rasanyer mana satu la nak menjadi kat rumah tu hehe...


Neisya...cian dia...sabar banyak2...dugaan tu hehe...

iNa said...

mama hannah..
bile nk blanje ina plak.ekekek..

eynda said...

Ina...tunggu masuk rumah baru...insyaallah ;-)

Lybeau said...

Eynda i suka tenok gelagat hannah... shes so cute and cantik... i want to eat her.... yummy!!.... he he he.... me pon diet suda ke laut.... ni la pe'el orang dah reach target senang lufa diri.....tapi me pon exercise 5x seminggu...

eynda said...

RL....tq...eynda pun kekadang macam nak makan dia :-p
Hhmm..diet?? Sama-sama la kita ke laut hehe...cuma exercise je tak lupa....tapi RL dah kira orait la capai target...eynda ni belum lagi tapi suka main2 :-D

kikin said...

kelakar dan comel hana ni. wah ada entry kedekut? cepat2 buat. nak baca. hehe

eynda said...

Kin...tengah tunggu mood kedekut kekekek...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails