Sunday, June 28, 2009

Hannah Dapat Love Letter......

Pagi semalam masa nak ambik report card Adam kat school ada jumpa adam kat kelas dia...ramai la mak bapak tengah tunggu turn nak jumpa cikgu.
Adam pulak keluar dari kelas bila nampak kami....
Dia bagi surat kat Hannah....
Jom baca :-D
 
 
Hehe...yg buat eynda & hubby tergelak kat part "Bik-Boo!!" :-D
1st time Adam tulis surat utk Hannah....walaupun kita nampak macam dia main-main je tulis surat tu...takde keje la tu sementara nak tunggu ayah & mama datang ambik report card...
Hakikatnyer dari yg tersirat eynda boleh nampak kasih sayang adam utk adik dia :-)
Hannah takde respon apa pun bila dapat surat tu...apa la yg dia paham kan hehe....

8 comments:

shabiela said...

suka tgk adam.. pndai dia.. cmner rupa hannah ek dpt surat tu?

BigGirl said...

alololo...comelllnyee adamm

eynda said...

Sha...hannah berada di dalam dunia dia sendiri...lompat..lari sana sini...surat tu mama & ayah la yg baca hehe...



Salmie....Dua beradik je...bergaduh berdua...bermain pun berdua....Hannah pun kalau takde adam mesti dia tanya2... :-)

Bitt said...

so cute..anak2 u pon cute...ade darah campuranke?

que_zul said...

cute nyer....

eynda said...

Bitt....so far salasilah keluarga semua keturunan melayu...hehe...


que....anak-anak ni kekadang buat kita rasa tak sangka dgn gelagat diaorg kan :-)

Mama Azlina said...

ala comelnya..cantik tulisan abang..boleh dibaca..

eynda said...

Mama azlina....tulisan adam alhamdulillah ok boleh baca cuma kekadang tu besar sangat tulisannyer hehe...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails