Sunday, June 28, 2009

Diary Hari Sabtu (sambungan)

Malam semalam ada kat Subang Parade.
Dinner kat McD. Amat la boring tapi nak buat cemana...layan je la apa hubby & anak2 nak makan...tapi eynda order gak value meal yg quarter pounder with cheese hehe...boring2 pun makan hebat :-D
 
 
 
Tak shopping apa sangat la....hubby beli jeans levi's sehelai...eynda beli baju basahan kat FOS & Reject Shop....
Kejap je pas tu balik rumah.....Adam selsema...sebelum ke Subang Parade dah bagi dia makan ubat....ubat tu bagi dia rasa mengantuk so kami balik awal la dah tengok dia macam terhoyong-hayang dah hehe...
Bisik-bisik : Buat Mi ummi feesa....sorry sangat la pasal semalam...dah dekat tu tapi takleh gak jumpa...nanti akak pikirkan cemana nak pass barang baby zidan tu :-)

2 comments:

nona said...

kak eynda...tbe2 rase nk tny..
err...kak eynda mmg lawa...sbb tu hannah n adam comel...
tp kak eynda ade petua ape2 ke mase pregnant dulu?
heeee...malunye tanye...tp nk tnye gk

eynda said...

Nona...takyah malu la...hehe..petua apa yer? Masa peknen kat adam akak suka minum soyabean....masa kat hannah pulak suka minum dutch lady stroberi....masa peknen kat adam akak berkenan kat ct nurhaliza....masa peknen kat hannah pulak akak suka tengok pelakon filipina bea alonzo & pelakon hollywood jennifer garner hehe...takde plan-plan pun semua tu...bila dah peknen secara semulajadi kita akan suka atau tak suka sesuatu....

Adakah terjawab soalan anda? Atau nona tanya lain akak jawab lain? :-p

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails