Monday, May 18, 2009

Weekend Yang Tak Happening....

Weekend ni takde citer sangat...
Ni gambar hari ahad masa kat tesco extra. Hannah la melalak nak masuk playground ni. Hubby tukar token sampai RM10. Satu pun Hannah tak berani naik. Last2 habis kat adam & hubby je token tu...
 
Petang pulak bawak hannah turun swimming pool. Adam memang hari2 turun sebab ada geng....hannah je jarang....selalunyer tunggu hubby le melayan....salah satu sebab eynda malas nak bawak turun hannah, bila nak balik mesti melalak ...dah le menjerit mengalahkan Mariah Carey!
 
Gambar adam dlm swimming pool tu jadi tak elok la pulak...guna kamera henpon je pas tu zoom masa nak snap..
Tak pergi mana sebab banyak masa duduk kat rumah buat latihan ulangkaji dgn Adam....selasa - jumaat ni dia ada peperiksaan pertengahan tahun..ini agaknyer penyebab eynda migrain hehe..adam nak periksa, eynda yg susah hati....nanti cuti sekolah terus rasa ringan kat kepala ni :-p

5 comments:

sHa_eiNa said...

klau dh turun pool tu mmg susah nk naik..hehehe...

eynda said...

Tu la..hannah tu sampai dah biru2 muka terketar-ketar sejuk...ngamuk lagi takmo balik rumah...

mommy otai said...

sama jgk cam cha ni haa..melalak jgk..selagi tk kecut berut tknak naik laa..
cntik la baju hannah tu.beli mane ek..cunn..cha msti suke kalo tgk ni

shariz said...

sama la shariz masa exam si Adam Anuar ni. pening dan stress je memikirkan exam tu.shariz ni siap buat kertas latihan persendirian utk P.Islam lagi...hahaha...

jap lagi nak focus kat BM lagi. esok exam BM...huhuhu...

Good Luck to Adam Hafiz ! :)

eynda said...

Farah....budak2 memang suka swimming pool kan...baju hannah yg mana satu tu? :-)



Shariz....pinjam soalan PI tu hehe....sejak eynda ajar adam sendiri ni memang eynda terlebih stress....memang takleh jadi cikgu la hehe...ni pun tengah buat BM sampai 5pm nanti....mamanyer sambil ngajar sambil tenet...bagus tak haha...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails