Monday, May 18, 2009

Minggu Migrain Sedunia.......

Selamat pagi....
Mula-mula nak interprame muka jap...
 
Wah!! Kagum betul dgn Picasa 3 ni.....betul2 boleh menipu orang sekeliling al-konon kulit kita marbeles la...padahal dah alter sana-sini...glowing ler....sharpen ler...bla-bla bla.... :-p
Ok back to the topic...sejak Hannah tak sihat, eynda tak diet....eynda tak workout.....sebab apa??
1) Eynda takde mood.
2) Bila anak tak sihat eynda susah hati pas tu tido pun tak cukup sebab jadi burung hantu, jaga anak malam-malam....makan pun tak menentu.
3) Eynda diserang migrain! Bangun pagi je kepala berdenyut....berdiri tak kena, tido tak kena, tunduk kepala macam nak pecah je kepala...seminggu jugak la sakit kepala....so tak berani nak workout....
Sakit2 kepala pun masih online kan hehe...tapi eynda takleh duduk lama-lama depan pc....cepat pening...naper ntah....today macam dah ok walaupun masih pening sikit2.....dan today eynda start diet & workout balik.....dah lama tak join member diet kat bft....rindu sangat!
Pagi ni ambik ukurlilit...nasib baik takde yg bertambah....berat naik skit....eynda tahu naper....eynda nak datang period dlm masa 2-3 hari ni...oleh kerana minggu ni minggu period (sepatutnyer la)...eynda nak buat workout yg lite-lite jek....
Semalam pegi tesco extra beli cd poco-poco hehe...nak try jap lagi...best ke tak yer...

12 comments:

que_zul said...

que kalo kena migrain, hmm..tk ler wat apa dh...kalo dulu2 melepek jer la..kalo wat bangun2 kang nk muntah..ngan kepala denyut2 lg...skrg ni, dh ada anak, sakit mcm mana pun, kena la gagahkan jugak...

eynda said...

que...betul tu...sakit cemana pun kalau dah ada anak ni kena kuat semangat lawan sakit tu kan..tambah2 dudk kat rumah ni takde maid...mana boleh ambik "MC" hehe...

sHa_eiNa said...

kak eynda..
ina pon 2,3 ari nie sik sakit kepala je...belah kiri...berdenyut2 je...adeh...
rase nk tido je 24 jam...tp tula..kene gagahkan jugak..
Nabila pon byk perangai skrg..huhuhu...

eynda said...

Ina...cuaca tak menentu sekarang kot...sebab tu kita pening kepala..jiran akak pun pening gak hehe...berjangkit dari dia kot :-p

POSH76 said...

dah lama dok cari VCD poco2 ni..thanks eynda...

eynda said...

Posh...eynda pun kebetulan ternampak kat cd rack tesco extra tu....nak beli dvd barbie utk hannah sebenarnyer hehe...murah je RM11.90.

eses said...

get well soon k.eynda =)

eynda said...

Thanks eses...hari ni dah ok skit...dah boleh workout lompat2 hehe..

POSH76 said...

padan ler tesco extra ke...kat ner yer..i p cari kat tesco damansara padan la tak jumpa....huhu...

eynda said...

Posh...tesco extra shah alam...vouge pun ada cd ni...dia beli kat tesco rasanyer...

POSH76 said...

enyda...i dah beli kat one utama...thanks yer

eynda said...

Owhhh...kat one utama ada ye...selamat berpoco-poco :-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails