Thursday, May 14, 2009

Takde Dah Kot.....

Orait.....habis dah kot shopping bulan ni :-p
Eynda kombinekan 2 entry jadi 1 sebab rasa macam segan lak interprame banyak kali...(tahu takper kan hehe)
Dress ni eynda beli kat houseofallure  ........
Yg ni pulak beli kat maharanilicious .........
Sekarang bila shopping kat luar memang payah nak jumpa yg berkenan & harga yg berbaloi...pas tu nak beli sehelai berjam-jam pusing satu mall...last2 balik gitu je hehe...ni pengalaman eynda la kan...memang syiok jalan berjam-jam dlm mall tu tapi eynda takde geng yg sehati sejiwa nak ikut montot eynda window shopping berjam-jam kat mall....selalu keluar dgn hubby & anak2...pepaham je laaa....
Oleh itu eynda ambik keputusan utk jadi pembeli yg bijak. Jimat masa, jimat duit, jimat tenaga, jimat jiwa raga...tekan keyboard, tunggu barang sampai je...kan... :-)
Tapi ada jugak la yg perlu eynda shopping kat mall especially seluar ler...nak beli online takut tak muat hihi....apa-apa pun eynda enjoy shopping kat tenet....(macam dah ketinggalan zaman eynda ni...org dah lama buat online shopping...eynda baru nak start :-p)
Posted by Picasa

9 comments:

uMMisYa said...

Baju kta sama, tapi warna lain..beli kat Tom..hehehe..

eynda said...

Ha'ah sya...boria tak sama kaler la kita :-p

liana said...

eynda.. ku pun suka beli baju online.. tudung2 pun sama.. senangkan tak payah nak ribut dgn anak time shopping hehehehe

:: PU3'z :: said...

eynda...
kiter dah berjangkit ngan awak
hobby baru beli thru online
senang tak yah nak kuar2
then design pun up-to-date

Why said...

hyep eynda..
a brave shocking way to share diary..
well,I wud like to publish my blog,but still don't have followers,so y not eynda jd my follower???
and most importantly,share info dat u have?ehm?
Sy msih student and new 2 diz blog stuff...

POSH76 said...

i give 4 star untuk baju color biru tu..sbb yg atas tu nampak cam gelebeh sikit...yg sebenarnyer i pun minat yg color blue tu nampak selim sikit...hehe

eynda said...

liana...true hehe...shopping kat mall kekadang letih dgn anak je :-p



pu3...ye kan...eynda pun perasan gak...kekadang masuk setiap kedai pun macam baju fesyen lama-lama...yg dlm tenet ni lebih ikut trend :-)


Hi why....sure...nanti i jenguk blog u...about music ya....tulis lagi banyak entry & rajin2 la blog hopping coz dari situ pun u akan dapat ramai kawan...jugak followers :-) Good luck! :-)


Posh...

Ha'ah...yg coklat tu besar tau...rasanyer XL-XXL pun muat hehe....eynda pakai memang gelebeh skit...kena kontrol cun :-p Memang style gelebeh kot dgn lengan gitu....yg best tak nampak lengan gajah tu haha....

liz said...

cantik2. nice blog. keep updating :D

eynda said...

Hai liza....thanks :-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails