Wednesday, May 13, 2009

Lilit Jangan Tak Lilit.....

 
Nasib baik le shawl ni jenis dah ada awning. Yg banyak kat rumah shawl biasa...malas nak pakai coz lilit asyik tak menjadi jek....silap2 tercekik anak tekak hehe....ni baru beli online jugak...amboi...dah pandai beli online ni payah le...kejap je duit dah habis....tapi takpe eynda puas hati....shawl ni senang nak pakai....mesti orang dah lama pakai shawl ni kan...eynda je baru tergedik-gedik nak beli...
Eynda beli kat blog ini : http://muslimahfashionhouse.blogspot.com/
Minggu ni mungkin anda akan menyaksikan banyak entry2 yg perasan/gedik/poyo/interprame diri sendiri yer....sebab eynda tengah tunggu lagi 2 parcels hihi....so ada lagi 2 entry poyo yg tertunggak buat masa ni yg boleh dikonfirm kan...harap maklum....sila layan jekkk :-p

8 comments:

nona said...

kite pun dh ade 4,5 tudung cmni k.eynda..
tp muke kak eynda panjang...sesuai pkai..
muke tembam cm nona ni,pkai tesembul2 pipi ni tau..menci!
tp belasah pkai jugak.hehee

eynda said...

Sebab ada awning tu kot muka nampak panjang...kalau akak pakai shawl biasa tu otomatik muka nampak bulat tau...

ana said...

kak eynda
akk pkai nmpk kemasla
akk demo blh x?
hehe
thanx ya

Ella said...

eynda..
cantik u pakai tudung tu..

eynda said...

ana...akak tak reti nak demo la...macam orang lain pakai gak...lilit sampai boleh hehe...akak pun google je cara nak pakai shawl...banyak blog yg jual shawl bagi tutorial :-)


ella...thanks :-)

sweets_mama said...

eynda,sweet ada beli bkn shawl la,tdg siti tu nk belit x pandai,pun mcm x sesuai pakai yg ada awning..cari yg x de awning nanti..hehe...kemas eynda pakai.

nona said...

tp muke akak mmg runcing pun...cntik je pkai...
nona pakai,adik kate mcm indon.hahahahahahha..
padahal dh cket punye cntik tudung tu..

eynda said...

Shawl ni akak rasa ok skit...kalau tudung ekin tu akak selalu perasan akak macam indon hehe....tengok orang pakai cantik jek...tapi akak pakai huduh betul :-p

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails