Wednesday, May 6, 2009

Parcel dah sampai.......

Apakah itu??
 Herbalife??
 
Iyer.....Herbalife....tapi eynda tak beli yg start now pack tu....tak ambik teamix....sebab eynda nak guna green tea yg berlambak kat rumah ni...hehe...pepandai je mix rojak-rojak.... :-p
 
Ini stock anggaran utk sebulan. Harap2 boleh la disiplin macam dulu....eynda pernah guna herbalife sebelum berdiet & workout....masa tu turun 3kg dlm masa tak sampai sebulan. Tapi cara eynda silap....eynda hanya ambik herbalife tapi tak workout...ambik meal 3 kali sehari je....sebab tu turun 3kg naik balik la 3kg tu haha....padan muka....tapi sekarang dah cerdik....eynda nak start ambik herbalife balik tapi workout & makan 5 kali sehari.....hopefully dapat result yg eynda nak....sebelum ni ambik GNC lean shake...turun 3kg dah & menten.....naper tak sambung lean shake?? Sebab tak tau bila nak pi beli....jenis tak sabar ni payah skit (patut la jawapan personaliti eynda monkey hehe) Herbalife ni senang....bank-in duit esok dah dapat kekekek.....so good luck to me!!
Owhh yer....dah lama jadi ahli Herbalife ni hehe....ahli tido :-p
 
Seperti biasa box memang dapat kat hannah la...penuh kotak dlm rumah ni....
To kak wan , thanks sebab cepat akak pos barang kat eynda :-)
Posted by Picasa

10 comments:

:: PU3'z :: said...

salam singgah

my link : http://pu3zdini.blogspot.com

POSH76 said...

naper amik HL yer...enyda bukan nyer gumuk...sori konpius jab..sbb kalu eynda mesti ada sbb ..lagipun eynda kat selalu workout & diet...maybe leh share dgn i...

selalu dgr ramai amik...tingin nak amik gak...

brp yer sumer tu...brp bnyk tanya daaa...hehe

Anonymous said...

kak einyda...saya pon amik jg HL ni..trn mmg la trn tp kene diet jg klu lps kita stop tu...mcm sy berat jd naik blk...xbbaloi rs..dh la mhl..saya rs kak einyda dh kurus...dah cukup cantik pun...lgpon doktor kata ubt diet blh rosakkan buah pinggang...tu yg tkt tu...

eynda said...

Hai put3....salam perkenalan.... :-)


Posh...

Eynda nak turunkan lagi 2-3kg je ni...saje ambik HL sebab fungsinyer lebih kurang lean shake jugak...yg HL ni ada whey protein so bagus utk repair muscle after workout.....total 3 barang tu dekat RM350 jugak utk sebulan...harga ahli....kalau lean shake stok sebulan pun harga lebih kurang :-)

cik adek manes said...

kak eynda..
green pon penah gaks amek HL dlu..
mmg pas stop berat naek leks dua kali ganda..

cam anonymous ckp tue pon cam btol jgk, mmg takot effect buah pinggang je.. uhuhuh.. !

akak nak shred brape kg lgi..?? nampak dh hoke sesangat dh skang..

aLiYaHaRiZ said...

salam..HL ni memang bagus eynda. Wany pun pernah ambik gak. Kulit muka yg berjerawat pun jadi licin. Tak payah nak pakai ubat2 lagi. Tapiii..tu lahhh mahal...x tahan nak membeli. Terpaksa lah beralih arah..hikhikhik...

Good Luck!!

eynda said...

Anonymous & geyin...
Nanti kita tengok ek berat akak naik balik ke tak :-p Pasal buah pinggang tu akak pernah dengar gak tapi insyaallah takde apa-apa coz akak tak bergantung pada HL semata-mata...memang dengar protein yg overdose dikaitkan dgn masalah kidney...nak buang lagi 2-4kg je kot...pas tu menten je.... (dah beli kena la sendiri bina ayat yg sedapkan hati kekekek...)Insyaallah ok :-)



Wany....tu la kan...harga ahli pun masih mahal...eynda pikir gini je...RM350 tu eynda dah save duit kat breakfast & dinner utk sebulan hehe...

Cik Emi said...

wah akak pon minum HL rupanya!

mesti lagi best sbb akan menten workout

emi jek yg berabuk workout.. baru senin lepas jogging tuh pon borink duk rumah..

hehehe

eynda said...

Emi...akak sekarang workout ikut mood lorrr....ngelat2 jugak...pas tu komplen lemak sana sini... :-p

Sudah start HL pagi ni...kenyang sampai saat ni baru ambik minum soya bean sekotak...

Cik Emi said...

ok la tuh kak.. dah biasa makan skit.. minum HL mmg jadi kacang.. hehehe

good luck anyway

HL pon jd penyelamat emi di saat malas workout ni..

hehehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails