Thursday, May 7, 2009

Get Glowing Skin......

 
Think the secret to getting glowing skin is expensive products and twice a day treatments? Think again!
This product will not only make your skin glow the next day, but will also hydrate it like there’s no tomorrow.
The secret is applying a thin layer of plain old Vaseline to your face every night.It will leave your skin feeling fresh and moisturized and it won’t clog your pores!
Weird as it may sound, petroleum jelly hydrates like nothing else and it’s very often added to many expensive face creams.
Apa pendapat korang?? Boleh percaya ka petua ni?? Sape pernah buat?? Kalau betul berkesan hari ni jugak nak pegi cari vaseline hehe...
Last saturday ada buat skin test kat booth Olay Total Effects....test lengan & muka.....lengan eynda lagi banyak collagen dari muka eynda lorrr.....muka agak kering...tapi actually dah kira pulih skit ni sejak pakai Vitamin E skincare (bodyshop)...b4 tu lagi teruk kedut2 dah muka eynda hehe....
Tips guna vaseline ni buat eynda teruja la.... (dok bayang skin boley cun glowing mowing macam dlm gambar di atas..) * wink wink *
Posted by Picasa

6 comments:

EMH said...

eynda,
senang jer tips ni..try laaaa....maria nak try tp skang ni lebih pada mencari produk yg boleh fade kan brown spot..nak masuk 30 ni macam2 lak muncul..

eynda said...

Memang nak try, maria :-) Mudah & murah kan....brown spot pun ada gak kat muka ni tapi nak hydratekan skin dulu...makin berusia makin kering lak muka.... :-(

Maharani said...

skin sis eynda dah cukup cun la. tom tgk pun terpegun. anyway try la. nnt bole bagi testi. tom pun nak ikut jgk. hahaha..

eynda said...

Cun ka? Dah sapu bedak tebal 14 inci cun la kekeke....kalau jadi, akak ambik gambar b4 & after ...jadi bahan eksperimen :-p

POSH76 said...

muka takde poblem ok kot..i mean normal skin ..kalu yg prone to acne or oily..silap2 lagi teruk muka...takutttt

eynda said...

Posh...ha'ah...eynda pun rasa kalau kulit berminyak macam tak sesuai sebab vaseline ni oily skit kan...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails