Wednesday, May 6, 2009

Di mana kan ku cari ganti....

Entry ini terhasil selepas eynda baca blog ina .... tiru jugak :-p
 
Ni botol air Hannah........dah lamaaaaa hannah guna botol air ni.....
Sampai jadi gini.....
 
Ni antara botol yg eynda beli utk gantikan botol air yg dah nazak tu....tapi Hannah takmo....yg macam clown tu dia tak suka naper ntah....yg hijau tu langsung dia takmo sebab dia ingat air dlm tu kaler ijau jugak....hannah ni peminum air masak yg tegar....so kalau nampak kaler2 dia takmo la...kalau dutch lady coklat tu mau pulak....maybe dutch lady tu dlm kotak kot...pas tu dia panggil "bilo" (milo)...
 
Mana eynda nak cari botol yg dia dok pakai sekarang tu?? Beli kat giant je dulu...brand Pureen...dah banyak kali gi cari ...dah habis stok....pegi tempat lain tak teringat lak nak cari botol tu...asyik lupa je....lepas ni plan nak belikan dia botol air kaler pink yg ada gambar Dora atau Barbie....agak2 dia nak tak?? :-p
Posted by Picasa

4 comments:

mama idzareef said...

salam kenal...

eynda said...

Hi...salam perkenalan :-)

sHa_eiNa said...

hehehe..Hannah pon same gak..... :) ...smpai jd gitu botol...he..

eynda said...

Iyer la ina....dia lagi suka sebab air tu laju je masuk mulut hihi....tapi nak kena beli ganti la...buat malu je pakai botol gitu :-p

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails