Thursday, May 7, 2009

Culture Unplugged Video

Seseorang telah emailkan link videoclip ni kat eynda...saje nak share kat blog...
Sila tonton short film ini bila2 korang free.....apa yg korang rasa selepas habis menontonnyer......

3 comments:

Topsy-Turvy Mum said...

So touching!!!

Huhuhuhu...me menangis la eynda tgk budak2 tu rebut2 makanan dlm tong tuu..nanti nak tunjuk kat my kids..kadang makan tak habis...makanan buat main(tepung tu suka sgt buat playdough)

Maharani said...

sedih nye clip ni sis eynda. insaf nyer! slalu mkn xhabis. sbb diet la konon.

eynda said...

Rox...eynda pun nangis tau...sedih betul tengok budak2 tu makan sisa2 makanan orang...memang patut tunjuk kat anak2....anak2 eynda pun selalu nak beli itu ini...nak makan itu ini tapi tak habis pun...adam belum tengok ni...



Tom...sape yg tengok kalau tak insaf memang laaaa....memang tepat apa yg tom cakap...ramai yg selalu makan tak habis konon2 berdiet hehe....termasuk akak :-p

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails