Tuesday, May 12, 2009

BF Shirt.....

Orang pakai, eynda pun nak jugaaakkk....hehe...
Ni eynda beli online dari blog ini : http://thespringattic.blogspot.com
Measurement tak letak pun kat blog tu...eynda agak2 je tengok model tu pakai...nasib baik le muat hehe...cuma nak button kat atas tu ooopppsss...ada susah skit :-p
Ini pun nak snap :-p
Tak nyempat2 nak jadi model...baju renyuk2 pun hentam saje.....lepas ni nak beli yg kotak2 pulak......errkk...naper bila eynda pakai nampak cam baju peknen pulak ye?? 

8 comments:

MAKCIK REHAN said...

apo lak peknen kak...sweet la tu. nampak keibuan. kalau MR pakai lagiii hazab!

luv_ma said...

ma pn suka bf shirt ni..lawa bju akk tu x nmpk cm preggy la.

eynda said...

Han & ma....

Dolu2 masa peknen ada pakai baju cutting cam ni tapi size lebar la...yg ada tali ikat belakang kekeke...dok terbayang gitu pulak :-p Saje beli, lari skit dari imej berkimono & bertunic hehe...

alamaktuan / meabadi said...

kak eynda..

yes yess..ME pun tgh skodeng blog2 BF..kalau geng2 CARI ni kan same je Taste nya kan kak???

stylo sey...!!!!

eynda said...

ME....taste semua satu kepala ek hehe...kalau lepak kat bft tu konfirm semua up to date :-D

sahira said...

eynda pakai la belt / clincher..br nampak lagi ramping.. ira pun kenan la..

eynda said...

ira...eynda tak konfiden la nak pakai belt....sebab montot & peha lebar kekeke..

BigGirl said...

cantekkk...x nmpk bj peknen ponn....cantek sgt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails